Τέλος από τον ΣΚΑΪ και ο Κώστας Βαϊμάκης - Η συγκινητική και γεμάτη αιχμές ανακοίνωση του

Ένας από τους πιο αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΣΠΟΡ FM και του ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε το Σάββατο (19/10) το τέλος της συνεργασίας του με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Τέλος από τον ΣΚΑΪ και ο Κώστας Βαϊμάκης - Η συγκινητική και γεμάτη αιχμές ανακοίνωση του

Ο Κώστας Βαϊμάκης ακολούθησε τον δρόμο του Μάκη Παπασημακόπουλου (το ραδιοφωνικό του ταίρι στους Good Old’ Boys), ο οποίος λίγες εβδομάδες πριν είχε επίσης αποχωρήσει από τον σταθμό.

Με μια συγκινητική ανακοίνωση ο Κώστας αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του ύστερα από 6,5 χρόνια άκρως επιτυχημένης παρουσίας στο σταθμό. Διαβάστε τι έγραψε:

Ολόκληρο το στάτους του Κώστα Βαϊμάκη ανέφερε:

«Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ (2 από αυτά και στην τηλεόραση), σήμερα χώρισαν οι δρόμοι μας με τον ΣΚΑΙ. Όχι τόσο γλυκά και «αγαπησιάρικα» όσο θα ήθελα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ζυγίζεις τις ανάγκες σου, το πόσο χρειάζεσαι το μισθό σου και τις υποχρεώσεις σου από τη μια και από την άλλη την αξιοπρέπειά σου, τις αξίες σου και το πού φτάνουν τα όριά σου. Η δική μου ζυγαριά, έγειρε στην πλευρά νούμερο 2 κι αποφάσισα ότι προτιμώ την προσωπική και επαγγελματική αξιοπρέπεια, από «μπακαλίστικα» παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές. Ευχαριστώ όλους τους καλούς ανθρώπους που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, πάνω απ’ όλους τον Gerard Papasimakopoulos, τον Μάκαρο που μου στάθηκε σαν αδελφός. Και πάμε παρακάτω σιγά – σιγά.

Υ.Γ. Το Fight Club παραμένει στη θέση του, μέχρι νεοτέρας….»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας