Νέα αθλητική εκπομπή στο One Channel με Αντώνη Καρπετόπουλο και Μιχάλη Τσώχο

Με δυνατό αθλητικό πρόγραμμα θα βγει στον αέρα το κανάλι One, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην τελική φάση της προετοιμασίας του.

Νέα αθλητική εκπομπή στο One Channel με Αντώνη Καρπετόπουλο και Μιχάλη Τσώχο

Με δυνατό αθλητικό πρόγραμμα θα βγει στον αέρα το κανάλι One, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην τελική φάση της προετοιμασίας του. Οι συντελεστές του σταθμού εκτιμούν ότι ΕΣΡ επιτρέποντος, το κανάλι θα «ανέβει» στη Digea, το αργότερο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Μέχρι τότε ο Σταμάτης Μαλέλης, που έχει την ευθύνη της συγκρότησης του προγράμματος, τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου μέσα στις επόμενες μέρες, να έχει ολοκληρωθεί ο βασικός κορμός.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, το κανάλι εκτός από την ενημέρωση, αναμένεται να ρίξει το βάρος του, και στις ποιοτικές (σ.σ. και εν πολλοίς εναλλακτικές) αθλητικές εκπομπές. Στο πλαίσιο αυτό έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην Συγγρού πρόσωπα που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, τόσο στην παρουσίαση, όσο και στον σχολιασμό αθλητικών γεγονότων.

Οι πληροφορίες θέλουν το πρόγραμμα του One, να είναι εμπλουτισμένο με αρκετή αθλητική ενημέρωση. Αυτό φαίνεται και από την απόφαση των ιθυνόντων να δημιουργήσουν δύο εκπομπές κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, αναφέρουν ότι την Κυριακάτικη εκπομπή θα παρουσιάζει ο πολύπειρος σε τέτοιου είδους project Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος έχει περάσει τόσο από το Mega, όσο και από τη Nova. Η παρουσία του καλού αθλητικού συντάκτη, αποτελεί ουσιαστικά εγγύηση για το αποτέλεσμα, όπως επίσης καταδεικνύει και την απόφαση του σταθμού να μπει δυνατά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

Παράλληλα, εκτός από την Κυριακάτικη εκπομπή, προετοιμάζεται και μια ακόμη, που κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και θα έχει ως παρουσιαστή τον αθλητικό συντάκτη, Μιχάλη Τσώχο, ο οποίος έχει κολλήσει αρκετά ένσημα στο συγκεκριμένο σπορ. Πάντως εκτός από τις αθλητικές εκπομπές, ο Σταμάτης Μαλέλης συνεχίζει να ενισχύει με πρόσωπα τον ενημερωτικό τομέα, επιδιώκοντας να είναι πανέτοιμος ο σταθμός μέχρι την πρώτη βδομάδα του επόμενου μήνα.

Πηγή: media.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας