Πόσο θα διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις Μαρινάκη - τραπεζών για τη NOVA

Οι αντιδράσεις του ΑΝΤ1 και ο Ιβάν Σαββίδης που δυσανασχετεί

Πόσο θα διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις Μαρινάκη - τραπεζών για τη NOVA

Τουλάχιστον δύο μήνες θα χρειαστούν για να την ολοκλήρωση των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Nomura, εκπρόσωπο των δανειστριών τραπεζών, για το μέλλον της Forthnet σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι typologies.

Επιβεβαίωση για την πρόταση Μαρινάκη για NOVA - Ανακοίνωση της Fοrthnet

Με δεδομένη την αποτυχία των προηγούμενων συζητήσεων με Wind – Vodafone και ΑΝΤ1 – Blackstone, η επίτευξη συμφωνίας δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη.

Πρόταση της Alter Ego του Μαρινάκη για τη Forthnet!

Την ίδια ώρα καταγράφονται αντιδράσεις από την πλευρά του ΑΝΤ1, ο οποίος προσέγγισε και άλλα μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ αναζητώντας συμμαχίες, με στόχο να επηρεαστεί η συζήτηση Nomura – Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. Δεν υπήρξε όμως θετική ανταπόκριση. Προς το παρόν δυσανασχετεί μόνο η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, που βλέπει την εξάπλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τηλεοπτικό πεδίο. Ως αντιστάθμισμα οι ομάδες της ΑΕΚ και του Βόλου εμφανίζονται διατεθειμένες να φύγουν από τη Nova, με την οποία υπέγραψαν συμφωνίες, με ρήτρες που υλοποιούνται, στην περίπτωση που η Nova εξαγοραστεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλα αυτά όμως είναι υποθέσεις…