Επιβεβαίωση για την πρόταση Μαρινάκη για NOVA - Ανακοίνωση της Fοrthnet

Σε ποιους απευθύνεται η πρόταση εταιρείας του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού

Επιβεβαίωση για την πρόταση Μαρινάκη για NOVA - Ανακοίνωση της Fοrthnet

H Fοrthnet είναι εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο και γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό γι' αυτή να απαντά σε όσα γράφονται. Αυτό ακριβώς έπραξε και με την πρόταση της εταιρείας Alter Ego καθώς αυτή είδε το φως της δημοσιότητας.

Πότε κάνει πρεμιέρα πανελλαδικά το ONE Channel του Μαρινάκη

Εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνει την ύπαρξη πρότασης, και τις συζητήσεις της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη με τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής για τη Fοrthnet και κατ' επέκταση της Nova.

Πρόταση της Alter Ego του Μαρινάκη για τη Forthnet!

Η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή», ξεκαθαρίζει η Fοrthnet.

Άνοιγμα έκπληξη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ύψους 1,5 δισ. δολαρίων

«Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Fοrthnet επιβεβαιώνει την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (συμπεριλαμβανομένων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet.

Η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας