Γερασίμου: Η απόλυση από τον ΣΠΟΡ FM και η «κυρία που κάνει κουμάντο και παίζει με ψυχές»

Το μήνυμά του, η επόμενη απομάκρυνση από τον σταθμό και η εκπομπή που κόπηκε.

Γερασίμου: Η απόλυση από τον ΣΠΟΡ FM και η «κυρία που κάνει κουμάντο και παίζει με ψυχές»

Οι απολύσεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6 συνεχίζονται καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (5/9), ο Βασίλης Γερασίμου ενημέρωσε πως απολύθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπως ακριβώς συνέβη πριν από λίγες ημέρες και με άλλους δημοσιογράφους.

Χθες έγινε γνωστό επίσης ότι απολύθηκε από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ένας άλλος επί σειρά ετών ηχολήπτης του, ο Κώστας Κυριάκης. Επίσης, σταματά και η εκπομπή του Παναγιώτη Ρήλλου τα Σαββατοκύριακα, με τον ίδιο να συνεχίζει μόνο ως ηχολήπτης

Όσον αφορά τον Βασίλη Γερασίμου, με νέο μήνυμά του στα social media τα βάζει με την «κυρία που κάνει κουμάντο και παίζει με ψυχές ανθρώπων αφού η ίδια δεν έχει ψυχή ούτε καρδιά».

Αναλυτικά, το μήνυμά του: «ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡ ΦΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ. Ο ΣΠΟΡ ΦΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΛΕΣ. Ο ΣΠΟΡ ΦΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ. Ο ΣΠΟΡ ΦΜ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΟΥΤΕ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ. ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΤΡΕΛΛΆΑΑΑΑΑ.

Η ανάρτηση: