Δημοσίευμα στέλνει την Ακριβοπούλου στο Kontra ή στον... Κόκκαλη

Μαζί και τους Σεραφείμ Κοτρώτσο, Σωτήρη Καψώχα.

Δημοσίευμα στέλνει την Ακριβοπούλου στο Kontra ή στον... Κόκκαλη

Η αλλαγή κυβέρνησης έφερε και σημαντικές αλλαγές στην ΕΡΤ και αποχωρήσεις ήδη κάποιων δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και ο Σωτήρης Καψώχας αποτελούν παρελθόν από τη Δημόσια Τηλεόραση. Αναζητούν λοιπόν τηλεοπτική στέγη, όπως είναι λογικό, και οι τρεις.

Οι τρεις δημοσιογράφοι αποχώρησαν από την ΕΡΤ καθώς έληξαν οι συμβάσεις τους και δεν ανανεώθηκαν.

Η «μετακόμιση» της εκπομπής της Ακριβοπούλου και η επιλογή του Καψώχα

Σε δημοσίευμά του, το «Secret» των Παραπολιτικών, αναφέρει ότι είναι πιθανό και οι τρεις να βρουν μέσα στις επόμενες μέρες τηλεοπτική στέγη. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι το κανάλι Kontra. Άλλωστε και οι τρεις έχουν στο παρελθόν συνεργαστεί με τον μεγαλομέτοχο του καναλιού, Ανδρέα Κουρή. Έχουν εργαστεί στον Real FM, στον οποίο ο κ. Κουρής είναι συνιδιοκτήτης -έχει το 50%- μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το σχέδιο για να μειωθούν -χωρίς απολύσεις- οι 2.220 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ

Πάντως το ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και ένα ενδεχόμενο έκπληξη. Η πλευρά Κόκκαλη να διεκδικήσει άδεια περιφερειακής εμβέλειας και να εργαστούν στο κανάλι και τρεις δημοσιογράφοι.

Κόκκαλης: Και site και ραδιόφωνο και κανάλι

Άλλωστε είναι γνωστό ότι πλήρη ενεργοποίηση στα media ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ενεργοποίηση μάλιστα που σημαίνει ιστοσελίδα, ραδιόφωνο και κανάλι. Προφανώς κάποιοι σύμβουλοί του διακρίνουν... μιντιακό κενό και ετοιμάζονται να το καλύψουν.