Και η ΑΕΚ για ΕΡΤ μετά τον ΠΑΟΚ

Τι ζητούν οι κιτρινόμαυροι και η αντίδραση του καναλιού - Σήμερα η ΓΣ της δημόσιας τηλεόρασης

Και η ΑΕΚ για ΕΡΤ μετά τον ΠΑΟΚ

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στη σημερινή Γενική Συνέλευση της δημόσιας τηλεόρασης. Παρά το γεγονός ότι προκάλεσε αντιδράσεις, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη και για άλλες αντίστοιχες συμφωνίες.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, υπάρχει επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα και με την ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μήνυμα των κιτρινόμαυρων προς την ΕΡΤ είναι ότι «με το ίδιο ποσό του ΠΑΟΚ» υπογράφει και η ΑΕΚ.

Ο «έρωτας» ΕΡΤ - ΠΑΟΚ αξίας 22 εκ. ευρώ και γιατί η NOVA θεωρεί ότι δεν έχει πει την τελευταία λέξη

Προφανώς δεν υπάρχει -προς στιγμήν- συμφωνία και απλά η ΑΕΚ ζητά 7,5 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψει στην ΕΡΤ. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης φέρεται να το βλέπει «ζεστά».

Στο μεταξύ, σήμερα είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ με αντικείμενο την έγκριση του συνόλου των αθλητικών προγραμμάτων.

Φυσικά, μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι υποθέσεις των Super League 2 και Football League και των ομάδων της Super League που έχουν συμφωνία. Κυρίως όμως το θέμα του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ αν μέχρι εκείνη την ώρα προκύπτει αλλά και του ΟΦΗ.