Το Open Tv θα δείξει το φιλικό Ελλάδα-Τουρκία

Το Open Tv θα μεταδώσει ζωντανά το φιλικό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Τουρκία στην Αττάλεια.

Το Open Tv θα δείξει το φιλικό Ελλάδα-Τουρκία

Στις 30 Μαΐου θα μεταδοθεί από το Open TV το φιλικό Ελλάδα-Τουρκία σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη και ρεπορτάζ του Γρηγόρη Ατρείδη.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άπελντορν, από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η σπουδαία πρόβα τζενεράλε της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου λίγο πριν τις κρίσιμες μάχες του Ιουνίου απέναντι σε Ιταλία και Αρμενία για την πρόκριση στο Euro 2020 παίζει ζωντανά στο OPEN!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της επανεκκίνησης των European Qualifiers, η Ελλάδα ταξιδεύει στην Αττάλεια για να αντιμετωπίσει την Τουρκία στις 30 Μαΐου σε ένα crash test που θα οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Το OPEN θα βρίσκεται και αυτή τη φορά στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας και θα μεταδώσει απευθείας και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την αναγεννημένη Τουρκία που θα διεξαχθεί στο εντυπωσιακό Antalya Stadium.

Στις 30 Μαΐου στις 21.00, μη χάσετε στο OPEN το μεγάλο φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στη δυνατή Τουρκία σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη και ρεπορτάζ Γρηγόρη Ατρείδη.

Γιατί ο δρόμος της Εθνικής για το Euro 2020 περνάει από το OPEN!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας