ΣΚΑΪ: Καταιγιστικές εξελίξεις μετά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης των ριάλιτι

Μετά τα πολύ χαμηλά νούμερα ο ΣΚΑΙ αναμένεται να αλλάξει γραμμή πλεύσης.

ΣΚΑΪ: Καταιγιστικές εξελίξεις μετά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης των ριάλιτι

Καταιγιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις με τα ριάλιτι στον ΣΚΑΙ.

Το κανάλι του Φαλήρου έχει επενδύσει πολλά στο Survivor και στο Power of Love, αλλά τα νούμερα είναι απογοητευτικά.

Oι χαμηλές πτήσεις των ριάλιτι υποχρεώνουν τους υπευθύνους του καναλιού σε ριζικές αλλαγές.

Έτσι, το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου αναμένεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να κάνει μεγάλη στροφή στο πρόγραμμά του, ειδικά για την prime time zone, με στόχο και πάλι την κορυφή.

Ποιες αλλαγές έρχονται

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News» στο κανάλι του Φαλήρου αναμένεται να ακολουθήσουν τη συνταγή του Alpha και να επενδύσουν στη μυθοπλασία εντάσσοντας στο πρόγραμμα ακόμη περισσότερες σειρές.

Πρώτος στόχος είναι να εντάξουν στο δυναμικό του καναλιού τους συντελεστές του «Τατουάζ» που ρίχνει τίτλους τέλους τον Ιούνιο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα έχει ήδη γίνει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και επίκειται ραντεβού τις προσεχείς ημέρες.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Γεωργίου διατηρεί καλές σχέσεις με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού Λοΐζο Ξενόπουλο από την εποχή που μεταδιδόταν στο Mega η σειρά «31 Δρόμοι».

Πάντως είτε με είτε χωρίς το συγγραφικό δίδυμο του «Τατουάζ» ο ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνει πλήρη μεταστροφή στο πρόγραμμά του.

Όπως αναφέρει η «RealΝews», ο σχεδιασμός του καναλιού περιλαμβάνει μια καθημερινή σειρά και δύο εβδομαδιαίες με δύο επεισόδια κάθε εβδομάδα.

Μια από αυτές θα είναι το «Κόκκινο Δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα που επανέρχεται στις οθόνες μας μετά την επιτυχία που γνώρισε από τη συχνότητα του Mega.

Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάμε και το «Λόγω Τιμής» που επιστρέφει 20 χρόνια μετά.

Τι θα γίνει με τον Ατζούν

Από την στιγμή που το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ γεμίζει με σειρές δημιουργούνται ερωτήματα σε σχέση με τη συνεργασία του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.


Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ τα προγράμματα του Τούρκου παραγωγού έδωσαν στον ΣΚΑΪ την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης.

Όπως φαίνεται όμως έχει υπάρξει κορεσμός καθώς τα νούμερα δεν εντυπωσιάζουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η συνεργασία των δύο πλευρών θα περιοριστεί στον τέταρτο κύκλο του «The Voice» που θα συνεχιστεί κανονικά.

Από εκεί και πέρα θα σταματήσει η μετάδοση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αλλά και των ριάλιτι «Power of Love» και «My Style Rocks» που μεταδίδονται απόγευμα.

Πηγή: topontiki.gr