Βερύκιος: «Ψεύδος» - Ούτε χήρες στρατιωτικών, ούτε ζαρτιέρες...

Τι λέει για το πρόστιμο των 200.000 ευρώ στον Alpha και για ανιψιό πολιτικού αρχηγού που αναλαμβάνει ειδικές αποστολές του θείου του.

Βερύκιος: «Ψεύδος» - Ούτε χήρες στρατιωτικών, ούτε ζαρτιέρες...

Με τίτλο «Η σιωπή στο ψεύδος δεν… είναι χρυσός» ο Δήμος Βερύκιος διαψεύδει από τα social media οτι το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο στον ALPHA επειδή ο ίδιος μέσα από την εκπομπή «Happy Day» δήθεν προέτρεψε τις γυναίκες – χήρες των στρατιωτικών να πανε να δουλέψουν και να φορέσουν ζαρτιέρες.

Ο δημοσιογράφος διαψεύδει οτι ειπώθηκε κάτι τέτοιο και κάνει λόγο για εκστρατεία λάσπης, τονίζοντας μάλιστα οτι μεταξύ των ψευδολόγων βρίσκεται ανιψιός πολιτικού αρχηγού που αναλαμβάνει ειδικές αποστολές του θείου του!

Ακολουθεί στη συνέχεια η ανάρτηση του Δήμου Βερύκιου:

Προς: ΕΣΡ

Η σιωπή στο ψεύδος δεν… είναι χρυσός.
Σε πλήρη εξέλιξη εκστρατεία λάσπης από τον υπόνομο του παρακράτους που μέσω του Διαδικτύου ανταγωνισμός & μικροκομματικά συμφέροντα επιχειρούν να φιμώσουν την πρωινή ραδιοτηλεοπτική σύνδεση στο «Happy Day» εξαιτίας των υψηλής τηλεθέασης!

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί ΨΕΥΔΩΣ ότι το ΕΣΡ επέβαλε 200.000 πρόστιμο στον Alpha διότι «φέρεται να προέτρεψε (ο Βερύκιος) τις γυναίκες- χήρες των στρατιωτικών να πάνε να δουλέψουν και «να φορέσουν ζαρτιέρες».

ΨΕΥΔΟΣ ! Ουδέποτε αναφέρθηκα ειδικά στις χήρες στρατιωτικών και φυσικά ΔΕΝ αναφέρθηκα σε «ζαρτιέρες» ούτε κανέναν υπαινιγμό έκανα.

Γενικό σχόλιο έκανα για περικοπή συντάξεων χηρείας ασκώντας το δημοσιογραφικό δικαίωμα όπως αυτό κατοχυρώνεται & από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Αν και σχετική διάψευση έχω κάνει εδώ και τρία εικοσιτετράωρα, ουδείς την δημοσιεύει ως να την έχει «χωνέψει» ο υπόνομος του παρακράτους συνεχίζοντας να αναπαράγει το ΨΕΥΔΟΣ .

Αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ των ψευδολόγων αναγνωρίζεται και ο ανιψιός πολιτικού Αρχηγού που έχει αναλαμβάνει ειδικές αποστολές του θείου του !

- Το ΕΣΡ νιώθει την ανάγκη να προστατέψει από τον υπόνομο του παρακράτους την Τιμή & την υπόληψη της μάχιμης / επώνυμης δημοσιογραφίας που δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία;

Η σιωπή δεν είναι χρυσός αγαπητοί κύριοι του ΕΣΡ!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας