Τα δυο κανάλια στα οποία θα δείτε την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Europa League

Για να μάθετε τον αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στους «32» της διοργάνωσης.

Τα δυο κανάλια στα οποία θα δείτε την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Europa League

Ο Ολυμπιακός θα μάθει τη Δευτέρα την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην φάση των «32» του Europa League. Μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το μυαλό τους στη Νιόν της Ελβετίας όπου τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 14:00 θα γίνει η κλήρωση. Μία ώρα νωρίτερα θα γίνει η κλήρωση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή θα μεταδοθεί live από το Cosmote Sport 1 και από το Eurosport.

Ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με μια από τις ομάδες του γκρουπ των δυνατών, εκτός της Μπέτις, με την οποία ήταν στον ίδιο όμιλο.

Αναλυτικά οι ομάδες πως συνεχίζουν

Δυνατοί: Νάπολι, Βαλένθια, Ίντερ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Σάλτσμπουργκ, Ζενίτ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Γκενκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Τσέλσι, Μπετις, Λεβερκούζεν και Ντιναμό Κιέβου

Αδύνατοι: Πλζέν, Μπρίζ, Σακτάρ, Γαλατασαράι, Φενερμπαχτσέ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ραπίντ Βιένης, Λάτσιο, Κρασνοντάρ, Μάλμε, Ρεν, Ολυμπιακός, Μπάτε, Ζυρίχη, Σέλτικ και Σλάβια Πράγας.

Οι δύο αγώνες της φάσης των «32» θα διεξαχθούν στις 14 Φεβρουαρίου ο πρώτος και στις 21 Φεβρουαρίου ο δεύτερος. Την επόμενη ημέρα, στις 22 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τους αγώνες της φάσης των «16».

Οι λεγόμενοι «ισχυροί» έχουν το πλεονέκτημα πως θα δώσουν τον δεύτερο αγώνα στην έδρα τους για τη φάση των «32», με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στους ανίσχυρους ως 2ος στον όμιλό του και να δίνει το πρώτο ματς εντός έδρας.