Πηγή έμπνευσης ο Ολυμπιακός για την κορυφαία φωτογραφία (pic)

Στον φωτογράφο Γιώργο Ματθαίο από το πρακτορείο ΙΝΤΙΜΕ θα απονεμηθεί το έπαθλο «Νικήτας Γαβάλας» για φωτογραφία από την προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά.

Πηγή έμπνευσης ο Ολυμπιακός για την κορυφαία φωτογραφία (pic)

Μία φωτογραφία μπορεί να είναι ομορφύνει ένα θέμα ή μπορεί ακόμα και να δώσει ένα θέμα. Είναι όμως και τέχνη και οι άνθρωποι που με τους φακούς στα χέρια παρά τον μεγάλο όγκο δουλειάς και την πίεση που πολλές φορές έχουν προσπαθούν να δώσουν και το κάτι παραπάνω.

Και πρόκειται για μία δουλειά με πολλές δυσκολίες, πολλά ταξίδια και πολλές μέρες μακριά από τα σπίτια τους. Αυτό το ζούμε και στις προετοιμασίες του Ολυμπιακού τα καλοκαίρια με τους φωτορεπόρτερ που ακολουθούν την αποστολή να επιχειρούν να αποτυπώσουν τη δουλειά που γίνεται εκεί. Ψάχνουν και το κάτι παραπάνω, ψάχνουν την εικόνα που θα κάνει τη διαφορά.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Ματθαίος από το πρακτορείο ΙΝΤΙΜΕ κατάφερε να κάνει το… κλικ που ξεχώρισε. Ένα κλικ που θα βραβευτεί από τον ΠΣΑΤ με το έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς». Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία που θα βραβευθεί από τον ΠΣΑΤ.

Αρκετοί παράγοντες έπαιξαν τον ρόλο τους για να αποτυπωθεί αυτή η μοναδική εικόνα που ξεπερνάει τα όρια της φωτογραφίας και θυμίζει ζωγραφιά. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.

Διακρίνεται ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, τον οποίο ο Γιώργος Ματθαίος «συνέλαβε» σε μία στιγμή που οι υπεύθυνοι του γηπέδου πότιζαν το χορτάρι. Το νερό σε συνδυασμό με τον ήλιο και τη στάση του σώματος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού δημιούργησε αυτή την εικόνα που βλέπετε παρακάτω και ο Γιώργος Ματθαίος θα πάρει το έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς».

Το fosonline.gr εξασφάλισε την κορυφαία φωτογραφία και σας την παρουσιάζει...

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ