Σάρωσε τα πάντα. Το ματς με την υψηλότερη τηλεθέαση φέτος στην ΕΡΤ

Ο αγώνας που παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό 1.565.076 τηλεθεατές,

Σάρωσε τα πάντα. Το ματς με την υψηλότερη τηλεθέαση φέτος στην ΕΡΤ

Είναι μία από τις κινήσεις- ματ της τηλεοπτικής χρονιάς, καθώς συζητείται εντόνως κάθε Σαββατοκύριακο. Η επένδυση έχει αρχίσει ν’ αποδίδει, όπως ήταν αναμενόμενο, άμεσα, καθώς το κοινό «διψάει» για το συγκεκριμένο προϊόν. Οι ιθύνοντες του καναλιού είναι, φυσικά, ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των τηλεθεατών και… τρίβουν τα χέρια τους.

Μιλάμε, όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, για την απόφαση της ΕΡΤ να προσφέρει στέγη στις 7 «άστεγες» (πλην των 9 που έχει η NOVA, δηλαδή) ομάδες στα τέλη του καλοκαιριού, κάτι που «μεταφράζεται» σε 105 ολόκληρα ματς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Τ’ αποτελέσματα- τόσο σε επίπεδο παραγωγής και περιγραφών, όσο και σε νούμερα τηλεθέασης- για τη Δημόσια Τηλεόραση αγγίζουν το άριστα, με τους ποδοσφαιρόφιλους να μην… ξεκολλάνε από την οθόνη.

Ωστόσο, υπήρχε ένας αγώνας- από τους αρκετούς που έχει δείξει ήδη η ΕΡΤ- που έσπασε, πραγματικά, τα ταμεία και καθήλωσε τους πιστούς της ασπρόμαυρης θεάς.

Ποιο ματς ήταν αυτό;

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης! Πριν από 20 μέρες περίπου ο Άρης υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό 1.565.076 τηλεθεατές, με το μέσο τηλεμερίδιο στο 25,3%, με ποσοστό το οποίο άγγιξε το 37,7% για τους άνδρες ηλικίας 25-44 ετών.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το Clasico της Θεσσαλονίκης… διέπρεψε, ανοίγοντας την όρεξη στους υπεύθυνους του σταθμού, καθώς έπονται τεράστια παιχνίδια από δω και πέρα, αρχής γενομένης από το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ και το
Παναθηναϊκός- ΑΕΚ σήμερα και το Άρης - Ολυμπιακός αύριο.

Πηγή: dailymedia.gr