Πωλητήριο σε τηλεοπτικό σταθμό, αγοραστής για ραδιόφωνο

Αναβαθμίζεται το New TV και δικτυώνεται στην περιφέρεια.

Πωλητήριο σε τηλεοπτικό σταθμό, αγοραστής για ραδιόφωνο

Η πάλαι ποτέ μιντιακή ναυαρχίδα του Φίλιππου Βρυώνη, το Extra έχει μετατραπεί σε μια ατελείωτη ζώνη τηλεμάρκετινγκ, παρά το γεγονός ότι η άδεια του είναι για ενημερωτικό κανάλι. Όπως αναφέρει το e-tetradio, eδώ και λίγες ώρες έχει διακοπεί και η live μετάδοσή του μέσω internet κάτι που δείχνει ότι έχει μπει πωλητήριο.

Στον αντίποδα, το New TV μετά και την αποτυχία του Φίλιππου Βρυώνη να διεκδικήσει μια από τις 7 πανελλαδικές άδειες εμπλουτίζεται περισσότερο με εκπομπές και δικτυώνεται στην περιφέρεια. Ήδη στην Κεντρική Μακεδονία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη το New TV συνεργάζεται με περιφερειακά κανάλια που φέρουν το όνομά του -στην Θεσσαλονίκη το τοπικό Extra έγινε New TV- και αναμεταδίδουν τις εκπομπές του είτε απευθείας είτε σε μαγνητοσκόπηση.

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του VFM στη δημοπρασία της 30ής Οκτωβρίου αναμένεται να δείξει η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, η οποία ήδη διαθέτει τέσσερις μουσικούς σταθμούς, τον Μελωδία, τον Εν Λευκώ, τον RED και τον HIT FM. Η τιμή εκκίνησης είναι στις 440.000 ευρώ.