Νέος διευθυντής στο Έθνος και το σενάριο που θέλει το Epsilon από Open... Mega

Μετακομίζει και η εφημερίδα στην Παιανία μέσα στον Οκτώβριο.

Νέος διευθυντής στο Έθνος και το σενάριο που θέλει το Epsilon από Open... Mega

Άγνωστο παραμένει αν τελικά το Epsilon θα μετονομαστεί σε Open και δεν αποκλείεται η νέα ονομασία του να είναι μια... παλιά, δηλαδή Mega. Αυτό αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών σύμφωνα με το οποίο αν οι τίτλοι του καναλιού αγοραστούν από τον Ιβάν Σαββίδη δεν αποκλείεται το κανάλι να γίνει… Mega.

Από σήμερα πάντως το δεδομένο είναι ότι αρχίζει η μετακόμιση του Epsilon στις παλιές εγκαταστάσεις του MEGA στην Παιανία. Μένει να δούμε αν εκτός από το κτίριο, το Epsilon ή Open αν προτιμάτε αποκτήσει και το όνομα του Mega.

Για το Mega, οι τράπεζες έχουν καταθέσει αίτηση προκειμένου να υπαχθεί το κανάλι σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Συνεπώς τα περιουσιακά του στοιχεία θα εκποιηθούν μέσω ειδικού διαχειριστή, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια ξένη εταιρεία.

Στο μεταξύ, νέος διευθυντής αναλαμβάνει την εφημερίδα «Έθνος». Ήδη ενημερώθηκαν σχετικά στελέχη και συντάκτες της εφημερίδας ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί καινούργιος διευθυντής, ενώ στη θέση του εκδότη θα παραμείνει ο Νούλης Χατζηδημητρίου. Επίσης ενημερώθηκαν ότι μέχρι τέλους του μήνα θα έχει μετακομίσει και η εφημερίδα στην Παιανία, όπου θα συστεγαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.