Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Tρίτης 14 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.  

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Tρίτης 14 Φεβρουαρίου

«ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ», είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

Σούπερ επιθετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός και 6-1 τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης στο ΦΩΣ:

ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 του Αστέρα (6’ Νάσμπεργκ, 82’ Τόμας), αλλά οι Αρκάδες πήραν ηρωική ισοπαλία με 2-2 χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Σίτο στο 90’ και Ατιένθα στο 93’ * Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες και ευκαιρίες εκατέρωθεν στο υψηλής ποιότητας πρώτο ημίχρονο, ενώ… φύλαγαν τα πολλά γκολ και το σασπένς για το απίθανο φινάλε.

ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ
Με ηγέτη τον Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού μία εβδομάδα πριν από την Τούμπα * Χαμένο πέναλτι ο Τσούμπερ στο 77’.

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ
Ο αποτελεσματικός ΟΦΗ, νίκησε 4-1 τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», έχοντας καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο * Στα 16 παιχνίδια χωρίς νίκη οι Φθιωτοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110