Τι θα δείτε στα κανάλια EΡΤ-NOVASPORTS-COSMOTE-EPSILON-PAY TV WIND/VODAFONE όλο τον χρόνο

Πλούσιο το εφετινό μενού των αθλητικών μεταδόσεων, αφού μαζί με τη Novasports και την Cosmote TV  μπήκαν στο χορό και ελεύθερα κανάλια, όπως η ΕΡΤ, το  EPSILON TV, αλλά και η PAY TV της Wind και της Vodafone, με τη μερίδα του λέοντος να παίρνει φυσικά το ποδόσφαιρο και μετά το μπάσκετ.

Τι θα δείτε στα κανάλια EΡΤ-NOVASPORTS-COSMOTE-EPSILON-PAY TV WIND/VODAFONE όλο τον χρόνο

Διευθυντής καναλιών της Novasports είναι ο Γιάννης Φουρνάρος που καμαρώνει με την εξασφάλιση όλων των αγώνων της Εuroleague μπάσκετ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός), αλλά και την πρόσφατη ένταξη του Eurocup και του Basketball Champions League

Εξασφάλισε ακόμη στο ποδόσφαιρο την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, και συνολικά θα μεταδοθούν 12 ντέρμπι (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - ΑΕΚ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αλλά και ΠΑΟΚ - Άρης, ΑΕΚ - Άρης, Ολυμπιακός – Άρης. Πανιώνιος, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός συμπληρώνουν το παζλ της Σούπερ Λιγκ.

Στα παραπάνω προσθέστε αγώνες της Γιουβέντους, της Παρί Σεν Ζερμέν, του Άγιαξ. , το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου , απ όπου συνολικά θα μεταδοθούν 380 αγώνες, με 30 ντέρμπι. Από τα κανάλια Novasports μεταδίδονται όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Γαλλίας (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και Σούπερ Καπ), τα πρωταθλήματα Ολλανδίας, Σουηδίας, Αυστρίας , το Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Championship Αγγλίας, αλλά και τα Κύπελλα Ρωσίας και Τουρκίας.

Θα υπάρχει συνεχής παρουσία με live σε novasports.gr, Facebook και YouTube, και την προηγούμενη περίοδο τα live είχαν περίπου 5.5 εκατομμύρια views και περισσότερα από 120.000 μηνύματα. Προσθέστε την «Ώρα των Πρωταθλητών» και τη «Super Euroleague» , αλλά και το Νο1 Grand Slam στον κόσμο, το Wimbledon, αλλά και Australian, American, French Opens (Eurosports).

To μενού της COSMOTE TV

Στην COSMOTE TV ο Δημοσθένης Βασιλόπουλος χαίρεται για το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Ισπανικό, Αγγλικό, Γερμανικό, Πορτογαλικό, τη UEFA Nations League, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο μπάσκετ, έχουν όλο το NBA σε αποκλειστικότητα , τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ για την Basket League, μαζί με άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αποκλειστικές μεταδόσεις σε μηχανοκίνητα (Formula 1, MotoGP κ.ά.), το βόλεϊ (CEV Champions League), το beach volley (Beach Volleyball World Tour) , το χάντμπολ (Bundesliga Handball), αλλά και την πυγμαχία.

Μέσω της νέας over-the-top υπηρεσίας COSMOTE TV GO, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν , από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, live ή on demand .

Pay TV Vodafone -Cosmote

Ο Ανδρέας Γεωργιάδης, της Pay TV manager Vodafone θα έχει στο … ρόστερ του τα έξι κανάλια της Novasports. Επίσης οκτώ θεματικά εναλλακτικά αθλητικά κανάλια (Extreme Sports Channel, Outdoor Channel, Motorvision TV, GINX esports TV, Nautical Channel, Fight Network, Fuel TV και havoc).

Και ο Βασίλης Δεληκούρας, έχει τα κανάλια της Novasports στην Pay TV της WIND ΕΛΛΑΣ, αλλά και τα Εxtreme sports που παρουσιάζουν ποδηλασία βουνού, skate και άλλα πιο extreme αθλήματα, το motorVISION για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Nautical channel για τους φανατικούς της ιστιοπλοΐας, του σερφ και των άλλων θαλάσσιων σπορ, το Outdoor channel αφιερωμένο σε υπαίθριες δραστηριότητες όπως ψάρεμα, σκοποβολή κ.α. Επιπλέον το GINX – ESPORTS TV το οποίο μεταδίδει εκπομπές και περιεχόμενο που αφορά των ανερχόμενο χώρο των eSports . Για τους συνδρομητές της WIND VISION είναι η μεγάλη γκάμα Android εφαρμογών, όπως η εφαρμογή NBA και Eurosport Player που μετατρέπουν οποιαδήποτε τηλεόραση σε Smart TV(Android TV εφαρμογές)

Tα ατού της ΕΡΤ

Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος (Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης –ΕΡΤ ΑΕ) έχει να λέει για τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων 7 ΠΑΕ της Superleague και μέχρι τέλους της σεζόν θα μεταδώσει ζωντανά 105 αγώνες τους. Πρόκειται για τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Τα δικαιώματα μετάδοσης της Φόρμουλα 1, αλλά και τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που ανήκουν στην EBU, όπως στίβο, πόλο, γυμναστική, κολύμβηση, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα σε όλο το φάσμα των σπορ. Στον ελληνικό αθλητισμό, η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής μπάσκετ και των αγώνων κυπέλλου του αθλήματος, ενώ αναμένεται να συμφωνήσει με τις Ομοσπονδίες μπάσκετ (ΕΣΑΚΕ), βόλεϊ, υδατοσφαίρισης και χάντμπολ για τη μετάδοση των πρωταθλημάτων τους. Για δεύτερο χρόνο κράτησε τα δικαιώματα της διοργάνωσης του Champions League μπάσκετ.

Στο... χορό και το EPSILON TV

Νέα είσοδος EPSILON TV με επικεφαλής τον Γιώργο Κοσμά. Στο πρόγραμμα μία κυριακάτικη βραδινή αθλητική εκπομπή και ακόμα δύο που θα προβάλλονται τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής με τη διεθνή επικαιρότητα.

Το κανάλι έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της εθνικής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (Nations League, προκριματικά Euro -Μουντιάλ και φιλικά). Το καλοκαίρι, μετέδωσε αγώνες ελληνικών ομάδων για τα προκριματικά Champions League και Europa League, γεγονός που αποδεικνύει ότι θα μπει δυνατά στα αθλητικά δρώμενα.