ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΩΣ…

Ο δογματικός, ο… ταλιμπάν- ΦΩΣ, ο «εχθρός» της τεχνολογίας, ο «φίλος των γιαγιάδων και των παππούδων στις ουρές σε τράπεζες», ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για το fosonline.gr

ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΩΣ…

Και κάπου εδώ είναι η στιγμή, που οι περισσότεροι ποντάρουν, ότι εγώ ο δογματικός, ο… ταλιμπάν- ΦΩΣ, ο «εχθρός» της τεχνολογίας, ο «φίλος των γιαγιάδων και των παππούδων στις ουρές σε τράπεζες» που λέει και ο Φιλέρης, θα σας γράψω ότι το ΦΩΣ είναι μόνο για να κρέμεται στο περίπτερο και αυτό να αναγνωρίζετε!!! Όχι δε θα το κάνω.

Πρώτα απ’ όλα, ένας από τους παλαιότερους συντάκτες της εφημερίδας, της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας, το μοναδικό χρέος που έχει, είναι να χαιρετήσει αυτή την προσπάθεια, να καλωσορίσει όσους συμμετέχουν σε αυτή και να τους ευχηθεί δύναμη.

Μη φοβάστε, το «Όλα Μέσα» και οι «Κόκκινες Ασίστ» θα είναι πάντα στα μανταλάκια, γιατί όμως να μην έρθει και το ΦΩΣ στη διαδικτυακή συντροφιά; Δειλά- δειλά, με χαμηλά τη μπάλα. Ούτε φανφάρες χρειάζονται, ούτε τυμπανοκρουσίες. Άλλωστε μια από τις βασικές αρχές του Θόδωρου Νικολαΐδη ήταν το «κρατάμε χαμηλούς τόνους και πάμε ταπεινά». Παντού και πάντα!

Ο ηλεκτρονικός Τύπος, κακά τα ψέματα είναι διαφορετικός. Στην Ελλάδα «πλάκωσε» απότομα. Πρέπει ο αναγνώστης να ξέρει να επιλέγει, να είναι αυστηρός κριτής και να ‘χει εμπιστοσύνη σε αυτό που διαβάζει. Όσοι έβαλαν τη φανέλα του Φωτός για αυτή την προσπάθεια, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι παίζουν σε ένα πολύ μεγάλο γήπεδο και με μια Θεόβαρη ιστορία πάνω τους.

Απαιτείται λοιπόν να μπορείς να αντέξεις την πίεση και να είσαι έτοιμος για το κάτι διαφορετικό, το κάτι ξεχωριστό, το κάτι… ξεσηκωτικό. Αυτό προσμένω και εγώ ως αναγνώστης από το site της εφημερίδας μας.

Διαβάζοντας την πρώτη μέρα, μπορώ να πω ότι το fosonline.gr δεν έχει να ζηλέψει κάτι από κανέναν όσον αφορά τα πολιτιστικά θέματα και την μη αθλητική επικαιρότητα. Δηλώνω εντυπωσιασμένος.

Στα αθλητικά; Ε, δύσκολη περίοδος. Η …εξυγίανση μάλλον ήταν «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και το site της αγαπημένης σας εφημερίδας, βγήκε κυριολεκτικά όταν βγήκαν και τα… πιστόλια. Δώστε του χρόνο και καλή πίστη. Επιβάλλεται. Δε θα σας κουράσω άλλο, δεν έχω το δικαίωμα, ο λόγος στους πρωταγωνιστές.

Καλοτάξιδο παιδιά, μια νέα προσπάθεια είναι, ο κόουτς Λεμονίδης έχει διαλέξει τους παίκτες, οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι μπάλα θα παίξουν! Ως φανατικός οπαδός θα παρακολουθώ και σας υπόσχομαι να έχω καθημερινά (να ακούτε την εκπομπή) την συμπεριφορά του γνήσιου οπαδού (με ότι αυτό συνεπάγεται).

Όσο για τον κόσμο; Άντε εντάξει, θα το γράψω (αφού αυτό περιμένετε) ΦΩΣ είναι αυτό που βάλαμε κάτω από το θρανίο, που κάναμε επιστήμη (και βίντεο παρακαλώ) πως θα το διαβάζουμε στην παραλία.

Αυτό που μας μεγάλωσε, αυτό που λατρεύουμε να διαβάζουμε από το τρένο μέχρι και την τουαλέτα! ΦΩΣ είναι το χαρτί, αλλά μην ακούτε το αγύριστο κεφάλι μου. ΦΩΣ είναι και αυτό. Και με πολλή όρεξη μάλιστα, Καλή επιτυχία σε όλους…