Αυτός επιστρέφει στην «Αθλητική Κυριακή» και αυτοί μετακομίζουν από το αθλητικό του ΣΚΑΪ στο Epsilon

Τις επόμενες μέρες ένα νέο πρόσωπο θα προστεθεί στο team της εκπομπής της ΕΡΤ.

Αυτός επιστρέφει στην «Αθλητική Κυριακή» και αυτοί μετακομίζουν από το αθλητικό του ΣΚΑΪ στο Epsilon

Η «Αθλητική Κυριακή» επέστρεψε ανανεωμένη μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ σε μια χρονιά που η δημόσια τηλεόραση έχει μαζέψει μέρος του ποδοσφαιρικού…χαρτιού, καθώς έχει πάρει τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα 7 ομάδων.

Η αλήθεια είναι ότι όσοι παρακολούθησαν τις πρώτες εκπομπές της σεζόν πίστεψαν ότι το ρόστερ της «Αθλητικής Κυριακής» είχε κλείσει και ότι δεν επρόκειτο να γίνουν νέες κινήσεις στη συνέχεια.

Άλλωστε ο αέρας ανανέωσης που πνέει φέτος στην εκπομπή είναι κάτι παραπάνω από αισθητός…

Και όμως η έκπληξη έγινε. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Dailymedia.gr τις επόμενες μέρες ένα νέο πρόσωπο θα προστεθεί στο team της εκπομπής.

Ο λόγος για τον γνωστό καθηγητή διαιτησίας, Παναγιώτη Βαρούχα ο οποίος συμφώνησε με την ΕΡΤ και από μεθαύριο παίρνει θέση στο πλατό της εκπομπής για να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η στελέχωση του αθλητικού του Epsilon, το οποίο ετοιμάζει την δική του... Αθλητική Κυριακή στο τέλος Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr, στο Epsilon TV οδεύουν από το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τσαντάκης, μετά από 18 χρόνια συνεργασίας με το σταθμό του Φαλήρου και ο Μανόλης Σφακάκης.