Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα τoυ Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.  

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα τoυ Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου

«ΘΡΥΛΟΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ», είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΟΝΕΙΡΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 117-71.

Εκπληκτική απόδοση από τους νταμπλούχους Ελλάδας με απολαυστικό πρώτο ημίχρονο (61-35, 18 ασίστ) και ρεσιτάλ διάρκειας μέχρι το τέλος. Πλουραλισμός στην επίθεση, καθώς σκόραραν και οι 12 παίκτες, κανείς δεν υστέρησε, με τον μεγάλο Βεζένκοφ να μετρά 19 πόντους σε 15 λεπτά.

Θεριό ανήμερο ο Φαλ (15 π., 6/7 δίπ.), αφυπνίστηκαν Πίτερς (15 π., 3/5 τρίπ.) και Κάνααν (9 π., 4 ασ.), μαέστρος ο Ουόκαπ με 8 ασίστ, τρομερός και ο Μακ Κίσικ (13 π.). Κομπάρσοι οι Ιταλοί, βίωσαν μια από τις πιο εφιαλτικές βραδιές της ιστορίας τους. Πάλευε μόνος του ο Μίκι (12 π.), «εξαφανίστηκε» ο Λούντμπεργκ από την καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε επίσης στο ΦΩΣ:

ΕΠΟΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Η Κροατία πέταξε έξω τους Βραζιλιάνους στη «ρουλέτα» (4-2), η Αργεντινή τους Ολλανδούς με τον ίδιο τρόπο (4-3) έπειτα από συγκλονιστικό ματς και θα βρεθούν αντίπαλοι στον έναν ημιτελικό. Σήμερα οι άλλοι δύο προημιτελικοί Πορτογαλία – Μαρόκο (17.00) και Αγγλία – Γαλλία (21.00).

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

«ΠΛΩΡΗ» ΓΙΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να την… πατήσει κόντρα στην Ντε Ζάαν χθες στη Ρώμη, αλλά πήρε τη νίκη (16-15) και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στην οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Μορφή του αγώνα η Νικόλ Ελευθεριάδου με 6 γκολ. Σήμερα (20.00) ο «εμφύλιος» με τη Βουλιαγμένη

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (19:00, CS1) τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο τελευταίο του φιλικό πριν από την επανέναρξη των επίσημων αγώνων. Πολλές δοκιμές και σχήμα-έκπληξη ετοιμάζει και πάλι ο Μίτσελ. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του σωματείου «Ελπίδα».

ΩΡΑ ΡΟΝΤΙΝΕΪ

Στην Αθήνα απόψε (17:55) ο Βραζιλιάνος μπακ για να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για το ματς με τη Νότιγχαμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!