Κολυμβητήριο στο ΣΕΦ: Απόλυτη επιβεβαίωση του «ΦΩΤΟΣ» και του fosonline.gr!

Ο Ολυμπιακός ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή κολυμβητηρίου στο ΣΕΦ, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Θέμη Σινάνογλου στο ΦΩΣ και στο fosonline.gr.

Κολυμβητήριο στο ΣΕΦ: Απόλυτη επιβεβαίωση του «ΦΩΤΟΣ» και του fosonline.gr!

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 ανακοινώθηκε ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή κολυμβητηρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες, καθώς και υποστηρικτικοί χώροι.

Ένα σπουδαίο έργο πνοής για τον Πειραιά και τον αυτοκράτορα του ελληνικού πόλο παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά, με εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ του ΦΩΤΟΣ και του fosonline.gr, που φρόντισαν σε κάθε ευκαιρία να αναδείξουν το θέμα.

Στις 29 Αυγούστου δημοσιεύτηκε στο fosonline.gr το ρεπορτάζ του Θέμη Σινάνογλου με τίτλο «Θέμα χρόνου το κολυμβητήριο στο ΣΕΦ». Το ίδιο ρεπορτάζ είχε δημοσιευτεί τρεις ημέρες πριν, στις 26 Αυγούστου, στην εφημερίδα μας.

Θυμίζουμε επίσης ότι είχε προηγηθεί η μεγάλη συνέντευξη του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, στο ΦΩΣ της 6η Μαΐου 2021 και τον Θέμη Σινάνογλου, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά για το θέμα ότι «στο ΣΕΦ το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού και άμεσα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Μώραλη