ΣΠΟΡ ΦΜ: Τι είπε ο Λεάνης για την απόλυσή του από τον Αλαφούζο. Σε ποιους αναφέρθηκε

Τι υποστήριξε ο Μιχάλη Λεάνης ότι έψαχναν στο πρόσωπό του και είπε: «ας το ψάξουν σε άλλο κτίριο». Προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη για την απόλυσή του από τον Γιάννη Αλαφούζο από τον ΣΠΟΡ FM.

ΣΠΟΡ ΦΜ: Τι είπε ο Λεάνης για την απόλυσή του από τον Αλαφούζο. Σε ποιους αναφέρθηκε

Με απόφαση του ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζου απολύθηκε από τον Bwin ΣΠΟΡ FM ο Μιχάλης Λεάνης σύμφωνα με όσα ο ίδιος υποστήριξε από τον ραδιοφωνικό αέρα.

Ο επί 18 χρόνια παραγωγός του αναφέρθηκε σε όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. «Αυτός αποφάσισε την απομάκρυνση μου, χωρίς φυσικά να μου κοινοποιήσει τους λόγους και τις αιτίες», είπε για τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ ξεκαθάρισε: «τη λύση της συνεργασίας και τα περαιτέρω θα τα επιλύσει η ελληνική δικαιοσύνη».

«Κάποιοι έψαχναν στο πρόσωπο του Μιχάλη Λεάνη κάποιον που θα λέει ότι θέλουν ή να ακούν τα αυτιά τους ότι θέλουν, ας το ψάξουν σε άλλο κτίριο», πρόσθεσε:

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Λεάνης ανέφερε:

«Για να πω αυτά που πρέπει να πω, μου άρεσε πάντα να μιλάω με ειλικρίνεια και να λέω αυτά που αισθάνομαι και νιώθω. Εγώ πέρασα σήμερα από το στούντιο για να χαιρετήσω. Δεν πιστεύω στο κλείσιμο κύκλων, παρά μόνο όταν γίνεται από τους φυσικούς πρωταγωνιστές. Όταν υπάρχουν παρεμβάσεις, δεν μιλάμε για κλείσιμο κύκλου, μιλάμε για παρέμβαση.

Το λέω γιατί η απόφαση να σταματήσω δεν ήταν της διεύθυνσης, αλλά του ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζο. Αυτός αποφάσισε την απομάκρυνση μου, χωρίς φυσικά να μου κοινοποιήσει τους λόγους και τις αιτίες.

Από εδώ και πέρα, τη λύση της συνεργασίας και τα περαιτέρω θα τα επιλύσει η ελληνική δικαιοσύνη, για να έχουμε τα πράγματα με τη σειρά τους.

Εγώ θέλω να πω πως αν κάποιοι έψαχναν στο πρόσωπο του Μιχάλη Λεάνη κάποιον που θα λέει ότι θέλουν ή να ακούν τα αυτιά τους ότι θέλουν, ας το ψάξουν σε άλλο κτίριο.

Εγώ μεγάλωσα και ανδρώθηκα στο μικρόφωνο με τις αρχές του ΣΠΟΡ ΦΜ. Εδώ και χρόνια γίνεται μία προσπάθεια από τους ανθρώπους του ΣΠΟΡ ΦΜ ο σταθμός να κρατήσει τον χαρακτήρα και τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Όταν αγοράζεις κάτι και δεν εκτιμάς τους πυλώνες αυτού του δημιουργήματος, θεωρώ ότι η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη.

Γιατί πριν από μένα προηγήθηκε ο Γιώργος Χελάκης, ακολούθησε ο Γιώργος Δήμας που καθαιρέθηκε, παρότι η αρχική συμφωνία ήταν να μείνει για τρία χρόνια στο τιμόνι του σταθμού. Λίγο στο περιθώριο ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος δεν έκανε πρόγραμμα. Αυτό είναι έλλειψη σεβασμού. Όπως θεωρώ έλλειψη σεβασμού να αποψιλώνεις τον Μπάμπη Χριστόγλου από το βασικό συνεργάτη του επί 18 χρόνια.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω για αυτή την εξαιρετική διαδρομή, τον Γιώργο Χελάκη που με εμπιστεύτηκε, τον Γιώργο Δήμα που με στήριξε, τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο που μοιραστήκαμε για εννιά χρόνια το ίδιο γραφείο. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν για 21 χρόνια στο ραδιόφωνο.

Όσο έχω δύναμη και έχω φωνή και όσο θα έχω αέρα στα πνευμόνια μου, θα ευχαριστώ τον Μπάμπη Χριστόγλου, γιατί πριν 18 χρόνια με επέβαλλε στην κυριολεξία στο μικρόφωνο».