Ναυτεμπορική: Στο λιμάνι του Πειραιά το συγκρότημα Μελισσανίδη

Πότε θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση της Ναυτεμπορικής από το κέντρο της Αθήνας στο λιμάνι του Πειραιά. Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Μελισσανίδης και ποιος είναι ο μόνος δημοσιογράφος που προστέθηκε στο δυναμικό του συγκροτήματος.

Ναυτεμπορική: Στο λιμάνι του Πειραιά το συγκρότημα Μελισσανίδη

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ψύλλος αναλαμβάνει την ιστοσελίδα της «Ναυτεμπορικής». Μέχρι στιγμής είναι ο μόνος δημοσιογράφος που προστέθηκε στο δυναμικό του συγκροτήματος Μελισσανίδη, ενώ αναμένεται και η πρόσληψη κυρίως αθλητικών συντακτών.

Μέχρι το τέλος του έτους στο μεταξύ εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του συγκροτήματος της «Ναυτεμπορικής» από το κέντρο της Αθήνας (οδός Λένορμαν) στο λιμάνι του Πειραιά. Ο ίδιος ο εκδότης Γιώργος Μελισσανίδης, που ανέλαβε το συγκρότημα, ανακοίνωσε τη μετακόμιση σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα θα μεταστεγαστούν στο κτίριο της Aegean. Στα σχέδια είναι η δημιουργία νέων ιστοσελίδων, ενώ η τύχη της εκτυπωτικής μονάδας της «Ναυτεμπορικής» θα κριθεί το προσεχές διάστημα και θα εξαρτηθεί, κυρίως, από τις συμμαχίες του νέου εκδότη στον χώρο των ΜΜΕ.

Πηγή: typologies.gr