Οι ακροατές γυρνούν την πλάτη σε ενημέρωση, ελληνική μουσική... Πειραιά - Ακούνε... ροκ

Οι νέες τάσεις στις ακροαματικότητες. Ο Rock FM 96.9, το ροκ ραδιόφωνο των Αττικών Εκδόσεων στην κορυφή. Ο σταθμός με τη μεγάλη άνοδο κι o Πειραιάς που στην τελευταία μέτρηση κατέγραψε ένα «στρογγυλό» 0%.

Οι ακροατές γυρνούν την πλάτη σε ενημέρωση, ελληνική μουσική... Πειραιά - Ακούνε... ροκ

Rock FM 96.9 και Athens DeeJay 95.2 βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις σύμφωνα με τις νέες τάσεις στις ακροαματικότητες.

Euro 2020 - Copa America 2021: Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός – Πού και πότε θα δούμε, τι…

- Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το ροκ ραδιόφωνο των Αττικών Εκδόσεων παρέμεινε στην κορυφή της λίστας, σημειώνοντας μάλιστα (μικρή) άνοδο.

- Στη δεύτερη θέση ακολούθησε άλλο ένα ραδιόφωνο του ίδιου ομίλου, ο ξένος mainstream Athens DeeJay 95.2.

- Μικρή υποχώρηση για τον ΣΚΑΪ 100.3 στην τρίτη θέση, την οποία μοιράστηκε με τον Red 96.3 που σημείωσε μεγάλη άνοδο της τάξεως του 0,8% σε κάλυψη.

- Σε πτώση τα ελληνικά mainstream ραδιόφωνα, με μόνη εξαίρεση τον Λάμψη 92.3, που παρέμεινε σταθερός και μπήκε στο Top 10. Συγκεκριμένα στη δέκατη θέση μαζί με τον Real 97.8 που κινήθηκε πτωτικά.

- Μπροστά από τον En Lefko 87.7 πέρασε ο Pepper 96.6 στον ανταγωνισμό των «εναλλακτικών».

- «Μάχη» για την τρίτη θέση στους «έντεχνους», με τον Ελληνικό 93.2 και τον Μέντα 88 να «συγκατοικούν» στην 18η θέση στο σύνολο.

- Άνοιξε ξανά η «ψαλίδα» ανάμεσα στα Παραπολιτικά 90.1 και τον 105.5 Στο Κόκκινο, με τη διαφορά τους να πηγαίνει στη μισή μονάδα.

- Αποχώρησε από τις μετρήσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώην Θέμα 104.6.

- Στο απόλυτο μηδέν το Κανάλι 1 90.4 (Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά). Όντας σε αυτές τις επιδόσεις για τέταρτη εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στην τελευταία μέτρηση κατέγραψε ένα «στρογγυλό» 0% και από Δευτέρα έως Κυριακή.

Πηγή: e-tetradio.gr