ΘΕΜΑ 104,6 FM: Σε ποιον πέρασε το 50% και η... εκτός απροόπτου μεταβίβαση στον Μαρινάκη

Οι διεργασίες για την επόμενη μέρα του ΘΕΜΑ 104,6 FM. Η απεμπλοκή του Παναγιώτη Κωστάκη, νέου ιδιοκτήτη του Atlantis 105.2, η συμφωνία με τον Διονύση Παναγιωτάκη με αντίτιμο 300 χιλιάδες ευρώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΘΕΜΑ 104,6 FM: Σε ποιον πέρασε το 50% και η... εκτός απροόπτου μεταβίβαση στον Μαρινάκη

Συνεχίζονται οι διεργασίες για την επόμενη μέρα στους 104.6. Λίγες μόνο ώρες πριν το Θέμα FM «κατεβάσει ρολά», ο Παναγιώτης Κωστάκης συμφώνησε με τον Διονύση Παναγιωτάκη για την μεταβίβαση του μεριδίου του, στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη συχνότητα. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Kiss 92.9 πούλησε το 25% που κατείχε στην «Νέο Ραδιόφωνο των Δημοσιογράφων Ε.Π.Ε.», στην εταιρεία «Sport TV - Ραδιοτηλεοπτική Προβολή Α.Ε.» που λειτουργεί το Action24, με αντίτιμο 300 χιλιάδες ευρώ.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι, πλέον, ο κάτοχος του 50% του ραδιοσταθμού, ενώ το υπόλοιπο μερίδιο που ανήκει στο Πρώτο Θέμα, θα μεταβιβαστεί εκτός απροόπτου στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Παναγιώτης Κωστάκης ολοκλήρωσε, έτσι, την απεμπλοκή του από τη συχνότητα, παρόλα αυτά είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ο νέος ιδιοκτήτης (και) του Atlantis 105.2.

Πηγή: e-tetradio.gr