H συχνότητα του «Θέμα 104.6» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Οι πληροφορίες και τα δημοσιέυματα σύμφωνα με τα οποία ο ραδιοφωνικός σταθμός «Θέμα 104.6» περνά στην ιδιοκτησία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και θα πάψει να είναι ενημερωτικός.

H συχνότητα του «Θέμα 104.6» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τις πληροφορίες αναφέρει η Αυγή, στης οποίας την ιστοσελίδα διαβάζουμε: «Στον Όμιλο Μαρινάκη πρόκειται να μεταβιβαστεί ο ραδιοφωνικός σταθμός Πρώτο Θέμα 104,6 FM, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν ευρέως στη ραδιοφωνική αγορά. Ο σταθμός θα αλλάξει χαρακτήρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, και θα γίνει αθλητικός ή, κατ’ άλλους, μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός. Με τον τρόπο αυτόν ο εφοπλιστής και μεγαλοεκδότης Β. Μαρινάκης θα αποκτήσει άμεση πρόσβαση και στα ερτζιανά».

ΕΣΡ: Νέο «όχι» στον Over FM

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων το avgi.gr ενώ σε άλλο δημοσίευμα του e-tetradio.gr, αναφέρεται ότι «ο σταθμός περνά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και θα γίνει μουσικό ραδιόφωνο. Για την ακρίβεια, μουσικό ραδιόφωνο με ελληνικά τραγούδια του λαϊκο-ποπ ρεπερτορίου... Έτσι, εκτός απροόπτου, η συχνότητα θα επιστρέψει μετά από χρόνια στο ρεπερτόριο που είχε ως Σοκ FM και Athens Shock Radio, πριν την εξαγορά της από τον Παναγιώτη Κωστάκη και την λειτουργία του Hot FM. Το θέμα είναι αν θα παραμείνει μετοχικά στη συχνότητα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης του Action24 που μέχρι τώρα κρατούσε το 25% ή αν θα αποχωρήσει και αυτός πουλώντας το όποιο, μικρότερο ή μεγαλύτερο, ποσοστό του. Αυτή την Παρασκευή σταματούν οι καθημερινές εκπομπές του Θέμα 104.6».