Μελισσανίδης: Το πλάνο για τα ΜΜΕ - Οι σκέψεις για νέο πρακτορείο διακίνησης εφημερίδων

Τι ετοιμάζει μετά την απόκτηση του συγκροτήματος της «Ναυτεμπορικής» ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι πληροφορίες για νέο πρακτορείο διακίνησης εφημερίδων.

Μελισσανίδης: Το πλάνο για τα ΜΜΕ - Οι σκέψεις για νέο πρακτορείο διακίνησης εφημερίδων

Οι πρώτες κατευθύνσεις για το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την απόκτηση του συγκροτήματος της «Ναυτεμπορικής» έχουν δοθεί από τον ίδιο στις επαφές του με τα στελέχη της εφημερίδας αλλά και του τυπογραφείου της εφημερίδας. Κατά πληροφορίες υπάρχει στόχος δημιουργίας νέου πρακτορείου διακίνησης εφημερίδων!

Η πιθανή δημιουργία νέου πρακτορείου στηρίζεται, στη λειτουργία της εκτυπωτικής μονάδας της «Ναυτεμπορικής», την οποία ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να εκσυγχρονίσει. Τη λειτουργία της εκτυπωτικής μονάδας ενδέχεται να αναλάβει ο Γιάννης Φιλιππάκης, ο οποίος από πολύ παλιά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά της από τη «Ναυτεμπορική».

Όπως αποκάλυψε η στήλη, ο νέος ιδιοκτήτης του ιστορικού συγκροτήματος είχε συνάντηση με τους διευθυντές της «Ναυτεμπορικής» και της ιστοσελίδας. Στη συνάντηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε πως στηρίζει τη συνέχιση της λειτουργίας της εφημερίδας και της ιστοσελίδας με κοινό σχήμα, όπως συμβαίνει σήμερα. Διαβεβαίωσε μάλιστα πως στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη των δύο Μέσων και ζήτησε προτάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ζήτησε συνάντηση με τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, αλλά η απάντηση που έλαβε είναι πως αυτή θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς από την ειδική διαχείριση.

Πηγή: typologies.gr