Λαζάρου: «Είμαι Εθνικός, αλλά τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό»

Ο Λευτέρης Λαζάρου άνοιξε την καρδιά του στις ακροάτριες και ακροατές της ΕΡΑσπορ 101,8, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Λαζάρου: «Είμαι Εθνικός, αλλά τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό»

Αθεράπευτος ροκάς, κολλημένος με τους «Beatles», γνήσιος Πειραιώτης και παθιασμένος «Εθνικάρας», είναι κάποια από τα στοιχεία που θα χρησιμοποιούσες αν ήθελες να περιγράψεις τον Λευτέρη Λαζάρου. Πέρα φυσικά από τις σπάνιες ικανότητες και το ταλέντο του στη μαγειρική. Ο βραβευμένος με αστέρι «Michelin» σεφ, βρέθηκε στο στούντιο του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» με τον Τάσο Επιτρόπου.

Ο Λευτέρης Λαζάρου άνοιξε την καρδιά του στις ακροάτριες και ακροατές της ΕΡΑσπορ 101,8, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο κορυφαίος σεφ μίλησε για τα παιδικά του χρονιά, τις αναμνήσεις από την γενέτειρα του τον Πειραιά, αλλά και τα δύσκολα επαγγελματικά βήματα,. Από τα τηλεοπτικά πλατό και το «στίβο» της κουζίνας και της επιβίωσης, στην οικονομική κρίση και στην πανδημία. Φυσικά, δεν έκρυψε και τις κοινωνικές του ευαισθησίες, περνώντας ένα μάθημα αλληλεγγύης: «Δεν έχει νόημα η ζωή εάν δεν προσφέρεις στο συνάνθρωπό σου. Εχω πολλούς φίλους στη ‘’Σχεδία’’ και προσπαθώ να συμπαρασταθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια που γίνεται εκεί… Μου αρέσει να φοράω το γιλέκο και να πουλάω το περιοδικό».

Έδωσε τις δικές του συμβουλές για το σαρακοστιανό τραπέζι, ενώ σε κάθε ευκαιρία επιβεβαίωνε το αστείρευτο χιούμορ του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως «το μουστάκι το έχω από 25 χρόνων και από τότε μόνο μια φορά το ξύρισα. Κάναμε μια γιορτή για τις Απόκριες, ξύρισα το μουστάκι, έβαλα ξανθιά περούκα και ντύθηκα… Αλίκη Βουγιουκλάκη! Κανείς δεν κατάλαβε ότι ήμουν ο Λαζάρου».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ομάδα της καρδιάς του τον Εθνικό, χαρακτηρίζοντας τον ως μια ιστορική ομάδα που τιμά την πόλη συμπληρώνοντας μάλιστα ό,τι: «εμείς οι Πειραιώτες εκείνης της γενιάς είμαστε… Καραϊσκακικοί, αγαπάμε και τις δυο ομάδες, μεγαλώσαμε με αυτές και κάθε Κυριακή πηγαίναμε στο γήπεδο άσχετα αν έπαιζε ο Ολυμπιακός ή ο Εθνικός και γινόμασταν μια παρέα. Αν και ο πατέρας μου έλεγε ότι ένας καλός Εθνικός είναι αντι-ολυμπιακός, για εμένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό».

Βέβαια έκανε και το σχόλιο για την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: «Δυστυχώς το ο Εθνικός μας έχει μείνει πολύ πίσω και δεν ξέρω πως μπορούμε να το αναστήσουμε. Μια συμβουλή δίνω μόνο, όταν έρχεται ένα παιδάκι να σας πουλήσει ημερολόγιο του Εθνικού ας το αγοράσετε δεν κοστίζει κάτι, ας βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

Τέλος, ξεχωριστή στιγμή της εκπομπής ήταν η τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Κλιμάκη, προσωπικού φίλου του Λαζάρου και της συνεργάτιδας του, Χριστιάνας Δαρμή, που έπλεξαν το εγκώμιο τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για τις ικανότητες του διακεκριμένου Έλληνα σεφ.