Πειραιώτης και ροκάς, ο Λευτέρης Λαζάρου «μαγειρεύει» στην ΕΡΑ και μιλά για την ομάδα του

Περί ποδοσφαίρου, μεγειρικής και μουσικής, η συζήτηση με τον Πειραιώτη σεφ Λευτέρη Λαζάρου στην ΕΡΑσπορ.

Πειραιώτης και ροκάς, ο Λευτέρης Λαζάρου «μαγειρεύει» στην ΕΡΑ και μιλά για την ομάδα του

Αυτή τη Δευτέρα το βράδυ (8/3, 22:00), η ΕΡΑσπορ 101,8 στην κυριολεξία θα σας ανοίξει την όρεξη! Στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα βρεθεί ο Λευτέρης Λαζάρου. Ο πολυβραβευμένος σεφ θα «κάνει παιχνίδι» στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο. Μέσα από την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» θα μας προτείνει συνταγές, ενώ θα μας ταξιδέψει στις γνήσιες θαλασσινές γεύσεις, που αποτελούν, δεκαετίες τώρα, σημείο αναφοράς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Από το θρυλικό «Βαρούλκο» και τους τηλεοπτικούς σεφ, μέχρι το βραβείο Michelin και την κρίση στην εστίαση…

Φυσικά, ως γνήσιος Πειραιώτης γνωρίζει πως ο λατρεμένος του τόπος συνάδει με το ποδόσφαιρο και δεν κρύβει τη συμπάθειά του για τον Εθνικό, αλλά όπως λέει «για τον παλιό Εθνικό, αυτόν του Δημήτρη Καρέλλα και του Μιχάλη Κρητικόπουλου».

Τέλος, ο Λευτέρης Λαζάρου δηλώνει αθεράπευτος ροκάς κι έχει ετοιμάσει για το «μενού» της Δευτέρας εξαιρετικές μουσικές επιλογές.

Κρατήστε σημειώσεις, λοιπόν, για το ιδανικό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και της Σαρακοστής…

Κάνε παιχνίδι μόνος σου, η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00-24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, σεφ, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, μουσικοί παραγωγοί, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: https://webradio.ert.gr/eraspor/