Θλίψη στην Ξάνθη: Πέθανε ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Ξάνθης η είδηση του θανάτου τού Παναγιώτη Συρόπουλου.

Θλίψη στην Ξάνθη: Πέθανε ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος

Θλίψη και πένθος στην Ξάνθη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γνωστός αθλητικογράφος, Παναγιώτης Συρόπουλος, ο οποίος νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες στο Διαβαλκανικό.

Δυστυχώς, η καρδιά του Παναγιώτη Συρόπουλου δεν άντεξε και ο ίδιος ξεκίνησε νωρίς, για το τελευταίο του ταξίδι στην αιώνια «γειτονιά».

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος ως ρεπόρτερ ήταν παρών σε όλες τις ευρωπαϊκές μάχες του ΑΟΞ, περιέγραψε για αθηναϊκό ραδιόφωνο την ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ ενώ ήταν παρών το μακρινό 1991 και στην υπογραφή της συμφωνίας με την Βιαμάρ για την μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη και την ανάληψη του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος από τον Χρήστο Πανόπουλο.

Ανακοίνωση από τον ΑΟΞ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου.
Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του '80 ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.