Στη Nova η Bundesliga για 4 χρόνια!

Η Forthnet ανακοίνωσε ότι η Bundesliga για τις επόμενες τέσσερις σεζόν θα προβάλλεται από τα κανάλια της Nova.

Στη Nova η Bundesliga για 4 χρόνια!

Η Nova είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και μετά την αλλαγή της ιδιοκτησίας να κινείται έντονα προκειμένου να προσθέσει στο πρόγραμμα της κι άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ήδη έχει τα δικαιώματα της Serie A, αλλά κατάφερε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις να αποκτήσει και αυτά της Bundesliga.

Και επίσημα πλέον το γερμανικό πρωτάθλημα που μέχρι και την τρέχουσα σεζόν προβάλλεται από την Cosmote TV άλλαξε στέγη. Η Nova κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της Bundesliga, η οποία θα προβάλλεται από τους δέκτες της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η φημολογία υπήρχε εδώ κι αρκετό καιρό, αλλά έκανε λόγο για συμφωνία τριών ετών. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια του pre game του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός το γερμανικό πρωτάθλημα πλέον θα παίζεται στα κανάλια της Nova. Από τη σεζόν 2021-2022 έως και τη σεζόν 2024-2025 η Γερμανία θα ανήκει στη Nova.

Παράλληλα η Forthnet συνεχίζει να διεκδικεί και την Premiera Division. Επίσης οι φήμες κάνουν λόγο ότι και το ισπανικό πρωτάθλημα, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Cosmote TV, θα περάσει στη Nova. Οι πληροφορίες αναφέρουν για συμφωνία τριών ετών, αλλά αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες. Είναι προφανές όμως ότι η Forthnet έχει μπει πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση διοργανώσεων προκειμένου να καταφέρει να εμπλουτίσει το πρόγραμμα της.