Ιβάν Σαββίδης στο OPEN: «Είμαι και θα είμαι κοντά σας, δεν ασχολούμαστε με φήμες και ψέματα»

Τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τα διευθυντικά στελέχη του OPEN - «Πρέπει να κάνετε διαφορετικά πράγματα, να τολμήσετε», είπε μεταξύ άλλων.

Ιβάν Σαββίδης στο OPEN: «Είμαι και θα είμαι κοντά σας, δεν ασχολούμαστε με φήμες και ψέματα»

Μέσω τηλεδιάσκεψης με τα διευθυντικά στελέχη του OPEN και παρουσίας στενών του συνεργατών, το Σάββατο το μεσημέρι, ο Ιβάν Σαββίδης κατέστησε σαφές και σε όλους τους τόνους πως ουδέποτε έχει περάσει από το μυαλό του να προβεί στην πώληση του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του καναλιού ζήτησε από τη διοίκηση να ξεκινήσει άμεσα τη διαμόρφωση πλάνου στρατηγικής για την επόμενη σεζόν και την μετά COVID-19 περίοδο.

«Οι δυσκολίες της πανδημίας δεν πρέπει να μας φοβίζουν, δεν πρέπει να κάμψουν την προσπάθεια που ήδη γίνεται. Εγώ είμαι και θα είμαι κοντά σας», φέρεται να δήλωσε:

«Θέλω, όμως, να υιοθετήσουμε, το συντομότερο δυνατόν μία νέα αναπτυξιακή στρατηγική γεμάτα φρέσκιες ιδέες και καινοτομία», πρόσθεσε δίνοντας τον τόνο για την επόμενη περίοδο. «Πρέπει να κάνετε διαφορετικά πράγματα, να τολμήσετε ώστε το κανάλι να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες όπως τώρα η πανδημία», διεμήνυσε στα ανώτατα στελέχη του Open

Οι βασικές διευθύνσεις του καναλιού παρουσίασαν το σχεδιασμό που έχει γίνει έως το τέλος του έτους και τα συνολικά αποτελέσματα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε κατά την πρώτη φάση της πανδημίας.

Πηγή: typologies.gr