Μια κυρία και δύο κύριοι στην Αθλητική Κυριακή - Τα φαβορί για την παρουσίαση

Μια τριάδα για την παρουσίαση της Αθλητικής Κυριακής. - Αλλαγές σε πρόσωπα. Οι δημοσιογράφοι με τις περισσότερες πιθανότητες.

Μια κυρία και δύο κύριοι στην Αθλητική Κυριακή - Τα φαβορί για την παρουσίαση

Αλλαγές στα βασικά πρόσωπα της Αθλητικής Κυριακής αναμένεται να γίνουν γνωστές και μάλιστα άμεσα. Πριν από λίγες ημέρες ενημερωθήκατε από το fosonline.gr ότι οι διευρυμένες αρμοδιότητες για τον Γιώργο Λυκουρόπουλο, ο οποίος ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής της Αθλητικής Κυριακής, δεν αποκλείεται να σημαίνουν και την αποχώρησή του από την εκπομπή.

Φαίνεται πως αυτό θα συμβεί και ήδη είναι σε εξέλιξη διαδικασία για την επιλογή των τριών νέων παρουσιαστών. Επιλογή για την οποία τον πρώτο λόγο έχει ο Λυκουρόπουλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επικρατέστερο σχήμα είναι δύο κύριοι και μια κυρία. Η κυρία είναι η Έλενα Μπουζαλά, η οποία ανήκει ήδη στο δυναμικό της ΕΡΤ. Δίπλα της είναι πιθανό να βρεθεί ο δημοσιογράφος Τάσος Κολλίντζας, ο οποίος θα πρέπει να αποχωρήσει από την Cosmote. Μπουζαλά και Κολλίντζας θα είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές και δίπλα τους σε ρόλο σχολιαστή ο Αντώνης Πανούτσος. Ο τελευταίος είναι από τον περασμένο Νοέμβριο, ειδικός σύμβουλος της ΕΡΤ.

Τα συγκεκριμένα ονόματα είναι αυτά που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πλέον είναι ουσιαστικά ανοικτή η διαδικασία για την πρόσληψη δημοσιογράφων και εκτός ΕΡΤ.