Αλλαγές στην ΕΡΤ - Οι νέοι επικεφαλής στα αθλητικά - Τι γίνεται με την Αθλητική Κυριακή

Επικεφαλής όλων στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την Αθλητική Κυριακή. Οι επικεφαλής σε όλα τα τμήματα.

Αλλαγές στην ΕΡΤ - Οι νέοι επικεφαλής στα αθλητικά - Τι γίνεται με την Αθλητική Κυριακή

Ο διευθυντής αθλητικής ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος γίνεται ο απόλυτος «άρχοντας» του αθλητικού στο Ραδιομέγαρο. Πλέον θα έχει υπό την εποπτεία του ό,τι έχει να κάνει με το αθλητικό τμήμα κι αυτό αφορά δύο τηλεοπτικά τμήματα, το ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σπορ και το αθλητικό τμήμα του site της ΕΡΤ. Μάλιστα η αναβάθμιση του ίντερνετ είναι βασική προτεραιότητα. Πλέον, στο αθλητικό τμήμα οι εργαζόμενοι θα είναι περίπου 100 και δεν θα ανήκουν σε συγκεκριμένο Μέσο, αλλά σε όλο τον αθλητικό τομέα.

Όπως νωρίτερα ενημερώθηκατε από το fosonline.gr, ο Χρήστος Σαράντος είναι ο νέος επικεφαλής της ΕΡΑ Σπορ. Επικεφαλής του τμήματος Αθλητικών Ειδήσεων αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και υπεύθυνος εκπομπών και διοργανώσεων, ο Περικλής Μακρής.

Οι διευρυμένες αρμοδιότητες για τον Γιώργο Λυκουρόπουλο, ο οποίος είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και της Αθλητικής Κυριακής, δεν αποκλείεται να σημαίνουν και την αποχώρησή του από την εκπομπή.