Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 31 Ιουλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου (31/7) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 31 Ιουλίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Παρασκευή 31 Ιουλίου (30/7) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΖΑΪΤΣ!», ο τίτλος στο ΦΩΣ, το οποίο αναφέρει: «Ποια η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον 26χρονο Σλοβένο μεσοεπιθετικό της Φενέρμπαχτσε, που τέθηκε υπόψη του Ολυμπιακού - Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία - Πώς εμπλέκεται ο... ΓΚΡΑΝΤΕΛ. - Eπιμένουν οι Αργεντινοί για ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ - ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ο ΤΡΑΟΥΚΟ από τη Σεντ Ετιέν - Το αβαντάζ και το ντεζαβαντάζ των «ερυθρολεύκων» στην υπόθεση ΡΑΦΑΕΛ - Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον ΣΑ! - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ… KATAΚΡΑΥΓΗ από πολλά διεθνή ΜΜΕ για την «ανυπακοή» της ΕΠΟ στις συστάσεις της ΟΥΕΦΑ για το θέμα του τελικού».

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΜΑΧΗ» ΣΤΑ ΑΚΡΑ - Φαβορί ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ισχυρό αουτσάιντερ ο ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ για τη ρεβάνς στην Αγγλία - Οι σκέψεις του ΜΑΡΤΙΝΣ, οι ειδικές συνθήκες του αγώνα, οι πιθανότητες για ΦΟΡΤΟΥΝΗ - Φουλάρει και παίζει ο Ελαμπντελαουί. - ΜΑΡΤΙΝΣ: «Τελικό όπου θέλουν εκτός από Ριζούπολη - Θα είμαστε έτοιμοι για πρόκριση στην Ευρώπη και για νταμπλ». - ΠΟΝΤΕΝΣΕ: «Θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό!»

Επίσης στο ΦΩΣ: ΠΕΤΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: «Τίτλους δεν παρατάς ΑΜΑΧΗΤΙ ΠΟΤΕ!» - Ο σπουδαίος μπακ-χαφ του παρελθόντος μιλά στο «ΦΩΣ» για το λάθος που έκανε ο Ολυμπιακός να μην κατεβεί στο μπαράζ του 1979 με την ΑΕΚ και προτρέπει τους «ερυθρόλευκους» να μην το επαναλάβουν στον φετινό τελικό Κυπέλλου - «Κατεβαίνεις και παίζεις με μισό πόδι, με μπαταρισμένο κεφάλι, διδάσκεις πολιτισμό και ήθος».

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ!
Η ΕΚΟ μείωσε κατά 70% το ποσόν της χορηγίας της στην Μπάσκετ Λιγκ και το πρωτάθλημα είναι στον… αέρα - Μία ομάδα θα υποβιβαστεί από την Α1 και δύο θα ανεβούν από την Α2.

«Μεγάλος στόχος οι όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας»
Αφιέρωμα του «ΦΩΤΟΣ» στον Άγιο Ιερόθεο, που ξεκίνησε την προετοιμασία του με μεγάλες φιλοδοξίες ενόψει της Γ’ Εθνικής, αλλά και της συμμετοχής του στο Κύπελλο Ελλάδας - Μιλούν ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρίνος, ο τεχνικός Ισίδωρος Σταυριανός και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Τσατσαρής, Μάριος Αργυρίου.

Ισπανικό στοίχημα!
Ρόκα και Πογιάτος αλλάζουν τον Παναθηναϊκό, αισιοδοξώντας να ξορκίσουν το… φάντασμα του Γιώργου Δώνη - Οι πρωτοβουλίες του τεχνικού διευθυντή, ο ευρωπαϊκός στόχος και ο κομβικός ρόλος των ακραίων μπακ - Γιατί οι «πράσινοι» έχουν… ξεγράψει τον Μακέντα για τα μάτια του Καρλίτος.

Τέλος εποχής με Κόρμπο!
Έπειτα από 5,5 χρόνια στην πλατεία, ο αρχηγός του Πανιωνίου αποχωρεί.

«Αδύναμος» ο ΠΑΟΚ
Παρέμεινε η τιμωρία της Τραμπζονσπόρ και οι Θεσσαλονικείς τοποθετούνται στο γκρουπ των αδυνάμων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόλυτος κυρίαρχος!
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων - «Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη», τόνισε ο αρχιπροπονητής των «ερυθρόλευκων», Νίκος Γέμελος.

ΡΕΪΜΕΡ, ΚΟΣΤΟΒΙΤΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Οι δύο Αμερικανίδες μπασκετμπολίστριες στον Ολυμπιακό από τον Σπόρτιγκ.

Β’ ΕΘΝΙΚΗ
Παιχνίδια… τακτικής
Νέα αναβολή της τηλεδιάσκεψης της Λίγκας Β’ Εθνικής/Φούτμπολ Λιγκ για την επόμενη Δευτέρα - Συνεχίζονται οι πιέσεις στα κέντρα αποφάσεων για την αναδιάρθρωση, αγωνία για την απόφαση της ΕΠΟ.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ
Πριν καν αρχίσει...
Ο Γιώργος Βαζάκας παραιτήθηκε τελικά από τον ΟΦ Ιεράπετρας… τρεις μέρες μετά την πρόσληψή του.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Παρελθόν ο Κούτσης από τον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.