Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 27 Ιουλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου (27/7) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 27 Ιουλίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουλίου (27/7) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ!», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ, σύμφωνα με το οποίο «την καλύτερη πρόταση από Ευρώπη έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στον διεθνή Κροάτη γκολκίπερ ΣΟΥΜΠΑΣΙΤΣ. - ΧΑΜΟΣ και χθες στην Αγγλία για σοβαρές εξελίξεις με ΣΑ, αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τους «ερυθρόλευκους» - Στο λιμάνι στέλνουν τον ΤΡΑΟΥΚΟ οι Ουρουγουανοί - «Στην Αθήνα έως τις 10 Αυγούστου ο ΓΚΡΑΝΤΕΛ» αποκάλυπταν οι Γάλλοι - Με τον 22χρονο Σέρβο χαφ ΟΥΡΟΣ ΡΑΤΣΙΤΣ (ανήκει στη Βαλένθια) μπλέκουν τον Ολυμπιακό οι Ισπανοί.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουλίου

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ... ΠΙΑΤΟ - Διαβάστε τις οριστικές 20 υποψήφιες ομάδες που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού στα προκριματικά της επόμενης περιόδου.

Jeanne Baret: Το doodle της Google για την πρώτη γυναίκα που ως... άντρας έκανε τον περίπλου της Γης

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΕΥΚΑΙΡΙΑ! - Τι είδαν ο ΜΑΡΤΙΝΣ και οι συνεργάτες του από την κατάκοπη Γουλβς, που έχασε με κάτω τα χέρια από την Τσέλσι (2-0) - Δεν παρασύρονται στον Ολυμπιακό από την εικόνα των «λύκων», που έκαναν πρώτη τελική στο 57’ και δεν είχαν δυνάμεις ούτε και καθαρό μυαλό.

Μετρό Πειραιά: Η πρόοδος των εργασιών σε Μανιάτικα, Πειραιά, Δημοτικό Θέατρο

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

  • ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ… ΑΚΡΑ!
    Πώς μπορούν να γίνουν καθοριστικοί για την επιτυχία του Ολυμπιακού στην Αγγλία οι Ομάρ και Τσιμίκας - Τι περιμένει ο Μαρτίνς, οι ειδικές συνθήκες για τους δύο παίκτες και το ξέσπασμα που ψάχνουν στο συγκεκριμένο ματς.
  • ΠΟΝΤΕΝΣΕ: «Θέλουμε τελικό Γιουρόπα Λιγκ»
  • Ξανά μαζί ύστερα από 5 χρόνια
    Η ξεχωριστή συνύπαρξη των Σπανούλη και Σλούκα φέτος στον Πειραιά - Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, θα παλέψουν από κοινού για την επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή - Ο γλυκός πονοκέφαλος του Μπαρτζώκα - ΤΟ ΠΑΖΛ του νέου Ολυμπιακού.
  • Οι Γάλλοι του Θρύλου
    Το «ΦΩΣ» θυμάται, με αφορμή την απόκτηση του Λιβιό Ζαν-Σαρλ, τους Γάλλους που φόρεσαν τα ερυθρόλευκα - Από τον Αρσέν Αντέ-Μενσά στον Αξέλ Τουπάν.
  • Στο Τσάμπιονς Λιγκ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι
    «Κόκκινοι διάβολοι» και «μπλε» νίκησαν 2-0 τις Λέστερ και Γουλβς αντίστοιχα στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν (μαζί με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σιτι) στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. - Τις δύο θέσεις για το Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισαν Λέστερ και Τότεναμ, ενώ υποβιβάστηκαν Μπόρνμουθ, Γουότφορντ και Νόριτς. - Στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε η Γουλβς και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν.
  • Συνεχίζει στον Ατρόμητο
    Ο Γιώργος Μανούσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Περιστεριώτες έως το 2021 - «Παραμένω στην ποδοσφαιρική μου οικογένεια».
  • Στην ΑΕΚ ο Λοτζέσκι
    Ο χαρισματικός Αμερικανός σουτέρ θα αγωνιστεί και στον τρίτο μεγάλο του Λεκανοπεδίου μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
  • Ανακοινώνει Παράσχο ο Απόλλων Σμύρνης.
  • ΚΟΥΙΡΟΥ-ΓΚΟΛ!
    Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ιωνικό.
  • Παρελθόν ο Ευαγγέλου από τον Εθνικό.


«Το σχέδιο Μαρτίνς για το 46ο», ο τίτλος του Πρωταθλητή

«Καυτή εβδομάδα», προαναγγέλει η Ώρα.

«Γκνιάτιτς για 6άρι» και «Τις έχει», ο διπλός τίτλος στη Metrosport.

«Καράσα στη λίστα», λέει η Live Sport.

«Φρέσκο χρήμα», βλέπει η Sportime, «Κυνισμός και απειρία», σύμφωνα με τη Sportday

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.