Αντετοκούνμπο: «Όλοι ανησυχούμε αλλά αυτή είναι η απόφαση του ΝΒΑ και η δουλειά μας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την επανεκκίνηση του ΝΒΑ και τις... πολλές ιδιαιτερότητες. 

Αντετοκούνμπο: «Όλοι ανησυχούμε αλλά αυτή είναι η απόφαση του ΝΒΑ και η δουλειά μας»

Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ, την απομόνωση στη Disney και τα υγειονομικά πρωτόκολλα μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» ανέφερε αρχικά: «Το φετινό πιστεύω ότι θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα για να κατακτήσει μία ομάδα, καθώς οι συνθήκες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες αυτή την στιγμή. Γι’ αυτό, όποιος το θέλει πιο πολύ, εκείνος θα το κατακτήσει»!

Στη συνέχεια ο Giannis υποστήριξε: «Όλοι ανησυχούν για την υγεία τους. Κανείς δεν θέλει να βάλει τον εαυτό του σε κίνδυνο, αλλά αυτή είναι η απόφαση του ΝΒΑ και εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τα παιχνίδια και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ και να στηρίζω τους συμπαίκτες μου, εκπροσωπώντας την πόλη μου. Αλλά, σίγουρα εγώ, οι συμπαίκτες μου, η οικογένειά μου –ειδικά η μητέρα μου- όλοι ανησυχούμε για την υγεία μας και για την υγεία μου.

Προφανώς, θα μείνουμε μακριά από τις οικογένειές μας για 3-4 μήνες, ενώ δεν έχουμε παίξει εδώ και περίπου 3-4 μήνες. Θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις και να βγούμε να παίξουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας