Το ΝΒΑ πάει Disney και… ιδού τα νέα σήματα των ομάδων (pics)

Οι ιστορικές φιγούρες των κινουμένων σχεδίων της Walt Disney παίρνουν τη θέση τους στα… logo των ομάδων του ΝΒΑ.

Το ΝΒΑ πάει Disney και… ιδού τα νέα σήματα των ομάδων (pics)

Το ΝΒΑ θα ολοκληρώσει, όπως όλα δείχνουν, τη σεζόν στη Walt Disney στο Ορλάντο της Φλόριντα και ήδη έχουν γίνει οι… απαραίτητες τροποποιήσεις στα σήματα των ομάδων, με τις διάσημες φιγούρες των κινουμένων σχεδίων!

Οι λεπτομέρειες της επανεκκίνησης μπορεί να βρίσκονται ακόμα υπό επεξεργασία, αλλά η ιδιοκτήτρια αρχή της Disney εγγυάται ένα υγιές περιβάλλον, με ασφάλεια, διαθέτοντας αρκετούς χώρους συνεδρίων, ξενοδοχείων και εκδηλώσεων για να φιλοξενήσει την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20.

Disney και ΝΒΑ, λοιπόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιστρέψει η δράση στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Με αφορμή αυτή τη... συνύπαρξη, ένας σχεδιαστής, επηρεασμένος από τα κινούμενα σχέδια της εταιρείας, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο instagram τα logo των ομάδων, στα οποία κυριαρχούν οι πρωταγωνιστές της Disney.

Η PK Air Designs έχει επιμεληθεί τα νέα... logo 20 ομάδων, με τα υπόλοιπα 10 να βρίσκονται υπό κατασκευή, στα οποία κυριαρχούν οι φιγούρες από την κλασική εποχή του Μίκυ Μάους, το Lion King, το Toy Story κ.ά.

Στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο το κλασικό ελάφι έχει αντικατασταθεί από τον Μπάμπι το ελαφάκι, ο Γούντι ο τρυποκάρυδος έχει δανείσει τις μπότες του με τα σπιρούνια στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ υπάρχουν και κάποια βέβαια που προκαλούν απορίες σχετικά με την... έμπνευση του καλλιτέχνη, όπως στο logo των Σάρλοτ Χόρνετς, στο οποίο η σφίγγα έχει δώσει τη θέση της στον... Ντάμπο το ελεφαντάκι.

Απολαύστε τα πρωτότυπα logo των 20 ομάδων του ΝΒΑ, που έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής:

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ