Αυτό είναι το πλάνο στο ΝΒΑ για την ολοκλήρωση της σεζόν

Το τελικό πλάνο των ανθρώπων του ΝΒΑ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με 22 ομάδες, το οποίο θα συνεχιστεί στο Ορλάντο. Τζάμπολ στις 31 Ιουλίου και τέλος τον Οκτώβρη!

Αυτό είναι το πλάνο στο ΝΒΑ για την ολοκλήρωση της σεζόν

Πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα του ΝΒΑ; Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο Adrian Wojnarowski του ESPN αυτό είναι το πλάνο που καθόρισε η Λίγκα. Πως; Με την παρουσία 22 ομάδων, οι οποίες και θα εγκατασταθούν στο Ορλάντο. Εκεί άλλωστε ορίστηκε να συνεχιστεί η σεζόν. Οι 13 ομάδες θα είναι από την Δυτική Περιφέρεια και οι 9 θα είναι από την Ανατολή. Κάθε ομάδα για να τελειώσει τις υποχρεώσεις της για την regular season θα δώσει 8 παιχνίδια.

Στο ενδεχόνενο που η 9η θέση στην κατάταξη είναι περισσότερες από 4 από την όγδοη τότε απευθείας η ομάδα που βρίσκεται στην 8η θέση θα προκριθεί στα playoffs. Σε ενδεχόμενο διαφοράς λιγότερων νικών τότε θα υπάρξει ένα τουρνουά που θα καθορίσει την ομάδα που θα προκριθεί.

Το format του play in τουρνουά μία διπλή αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων για την όγδοη προνομιούχο θέση και do or die αγώνα για την ένατη θέση σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN. Η αγωνιστική περίοδος 2019/20 του NBA θα ολοκληρωθεί από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου του 2020 και η επικύρωση του συγκεκριμένου πλάνου θα τεθεί την Πέμπτη (3/6) σε ψηφοφορία!