ΝΒΑ: Στη Φλόριντα και τη Disney η συνέχεια - Έτοιμη δηλώνει η Disney

To NBA ξεκίνησε συζητήσεις με την Disney για τη διεξαγωγή των αγώνων στα τέλη Ιουλίου στη Φλόριντα.

ΝΒΑ: Στη Φλόριντα και τη Disney η συνέχεια - Έτοιμη δηλώνει η Disney

Στο ΝΒΑ και δη ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ έχουν την πρόθεση να ολοκληρωθεί η σεζόν και ήδη κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Ξεκίνησαν λοιπόν συζητήσεις με την Disney για τη διεξαγωγή των αγώνων στα τέλη Ιουλίου στη Φλόριντα.

Η ενημέρωση αναφέρει…

«Το ΝΒΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Παικτών της λίγκας άρχισε τις διερευνητικές επαφές με την "Walt Disney Company" σε ό,τι αφορά την επανέναρξη της σεζόν 2019-20 στα τέλη Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της "Disney's ESPN Wide World of Sports" στην Φλόριντα ως τόπο διεξαγωγής αγώνων του ΝΒΑ.

Προτεραιότητα μας παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των εμπλεκόμενων. Είμαστε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς σε θέματα υγείας σε ό,τι αφορά τις οδηγίες που θα διαβεβαιώσουν ότι τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας θα εφαρμοστούν».

Από την πλευρά της Disney αναφέρουν: «Το σχέδιο μας είναι ολοκληρωμένο... Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε το ΝΒΑ όσο χρειαστεί για να τελειώσει η σεζόν! Είμαστε το κατάλληλο μέρος ώστε να χειριστούμε αυτή την κατάσταση λόγω των σημαντικών πόρων μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιες ομάδες δεν έχουν ακόμα τη δυνατότητα να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις τους. Είμαστε έτοιμοι να τις φιλοξενήσουμε αν χρειάζονται προσωρινή λύση πριν από την επανέναρξη της σεζόν.

Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε, καθώς πρόκειται για ένα πολύπλοκο εγχείρημα. Πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί θετικά. Θα είμαστε έτοιμοι όταν μας χρειαστούν».