Πάτρικ Γιούιν: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ο Πάτρικ Γιούιν βρέθηκε θετικός σε τεστ για κορονοϊό. Καμία ανησυχία για την υγεία του.

Πάτρικ Γιούιν: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Σε τεστ για κορονοϊό υποβλήθηκε ο Πάτρικ Γιούιν και βρέθηκε θετικός στον ιό την Παρασκευή (22/5), όπως γνωστοποίησε το κολέγιο του Τζόρτζταουν, στο οποίο διατελεί χρέη προπονητή από το 2017.

Ο άλλοτε θρυλικός σέντερ των Νικς βρίσκεται απομονωμένος σε ένα τοπικό νοσοκομείο, όντας ο μοναδικός που βρέθηκε θετικός έπειτα από σειρά τεστ που έγιναν στα μέλη της ομάδας.

Ο ίδιος μέσω ανακοίνωσής του τόνισε μεταξύ άλλων: «Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ο ιός είναι σοβαρός και δεν πρέπει να τον παίρνετε χαλαρά. Θέλω να ενθαρρύνω τους πάντες να μείνουν ασφαλείς και να φροντίζουν τους αγαπημένους τους».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανησυχία για την υγεία του 57χρονου Γιούιν, ο οποίος το 1985 επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του ντραφτ από τους Νικς. Αγωνίστηκε στο NBA μέχρι το 2002 με τις φανέλες της Νέας Υόρκης, των Σιάτλ Σουπερσόνικς και των Ορλάντο Μάτζικ, έχοντας 22,8 πόντους, 10,4 ριμπάουντ και 2,7 κοψίματα κατά μέσο όρο στην καριέρα του. Το 2008 τα επιτεύγματά του στη λίγκα αναγνωρίστηκαν με την είσοδό του στο Hall of Fame.