Μπάρκλεϊ: «Ο Κόμπι ήταν ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν - Μοιάζει με τον Μάτζικ ο Λεμπρόν»

Ο Κόμπι Μπράιαντ και όχι ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ό,τι πιο κοντινό στον Μάικλ Τζόρνταν σύμφωνα με τον άλλοτε σταρ του NBA Τσαρλς Μπάρκλεϊ. 

Μπάρκλεϊ: «Ο Κόμπι ήταν ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν - Μοιάζει με τον Μάτζικ ο Λεμπρόν»

Το εγκώμιο του Κόμπι Μπράιαντ έπλεξε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Ο άλλοτε άσος του NBA μίλησε ξανά με κολακευτικά σχόλια για τον αείμνηστο ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς, τονίζοντας πως ο θρύλος των «λιμνανθρώπων» είναι ό,τι πιο κοντινό υπήρξε στον μεγάλο Μάικλ Τζόρνταν σε σχέση με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ πήρε ξανά θέση στη συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών και πέραν της αναφοράς του στον Μπράιαντ μίλησε και για τον Τζέιμς, για τον οποίο υποστήριξε ότι μοιάζει με τον επίσης θρύλο των Λέικερς Μάτζικ Τζόνσον. Συγκεκριμένα ο Μπάρκλεϊ, μιλώντας στο «Bleacher Report», είπε:

«Δεν θα πω κάτι κακό για τον Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά ο Κόμπι ήταν ό,τι πιο κοντινό είδα σε Τζόρνταν. Ήθελε απλά να κερδίζει. Είχε αυτή τη θέληση πάντα. Δεν τον ένοιαζε τι θα πουν οι συμπαίκτες ή ο προπονητής του. Ο Μάικλ είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, αυτή είναι η άποψή μου. Για μένα, ο Λεμπρόν είναι πιο κοντά στον Μάτζικ Τζόνσον παρά στον Μάικλ».