Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρει ποιος είναι ο... νονός του «Greek Freak»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε σε έναν ραδιοφωνικό μαραθώνιο στο ESPN Wisconsin, για την οικογένειά του, το παρατσούκλι του και την ισορροπία στη ζωή του.

Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρει ποιος είναι ο... νονός του «Greek Freak»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε σε ραδιοφωνικό μαραθώνιο στο ESPN Wisconsin, για την οικογένειά του, το παρατσούκλι του και την ισορροπία στη ζωή του.

Ο άσος των Μπακς είπε πως λατρεύει το «Greek Freak» αν και η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζει ποιος τον «βάφτισε».

«Πρώτα από όλα, το παρατσούκλι είναι πραγματικά καλό. Δεν θυμάμαι την πρώτη φορά που το άκουσα. Ήταν ίσως στη ρούκι σεζόν μου, αλλά δεν ξέρω πραγματικά ποιος το σκέφτηκε. Απλά μία μέρα μπήκα στο γήπεδο κι έκανα ένα “τρελό” κάρφωμα ή μία απίθανη τάπα κι έπειτα από αυτό όλοι με αποκαλούσαν “Greek Freak”. Οπότε μου “κόλλησε”, το αγαπώ. Είναι ένα ωραίο παρατσούκλι» τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στη συνέχεια, ο εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει στην προσωπική του ζωή από την επαγγελματική του.

«Το πιο σημαντικό είναι να μη χάνεις τον εαυτό σου. Υπάρχει πολλή πίεση. Πολλά πράγματα που θα προσπαθήσουν να σε “τραβήξουν” και να σου υποδείξουν τι να κάνεις.

Για παράδειγμα έχεις αυτήν την εκδήλωση με τη Nike ή άλλο χορηγό. Υπάρχουν δηλαδή πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις, που βρίσκονται μπροστά σου και εσύ πρέπει να ισορροπείς την προσωπική σου ζωή με αυτήν του “Greek Freak”. Είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι.

Ελπίζω αυτό να μην ακούγεται υπεροπτικό. Δεν θέλω να ακουστεί έτσι. Με αυτόν τον τρόπο το σκέφτομαι. Προσπαθώ να σκέφτομαι πως όταν βρίσκομαι με την οικογένεια μου, είμαι εκεί.

Μερικές φορές όταν είσαι ο MVP, ο ηγέτης της ομάδας, ίσως χρειαστεί να κάνεις μία φωτογράφιση ή τέτοια πράγματα. Μπορεί να χάσεις τον εαυτό σου. Όταν βρίσκομαι με την οικογένεια μου τότε είμαι ο εαυτός μου».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας