Γκασόλ: «Με τον Κόμπι μιλούσαμε ισπανικά για να μην μας καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι»

Για την τακτική που ακολουθούσε με τον Κόμπι Μπράιαντ ώστε να μπερδεύονται οι αντίπαλοι μίλησε στο «ESPN» ο άλλοτε σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Πάου Γκασόλ. 

Γκασόλ: «Με τον Κόμπι μιλούσαμε ισπανικά για να μην μας καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι»

Ο Πάου Γκασόλ είχε αναπτύξει με τον Κόμπι Μπράιαντ μία ξεχωριστή φιλία τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Ο Ισπανός άλλοτε σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, συνεχίζει να αναπολεί και να νοσταλγεί τις στιγμές που μοιράστηκε με τον «Black Mamba».

Γκασόλ: «Θα ήταν υπέροχο να κλείσω την καριέρα μου στους Λέικερς»

Συγκεκριμένα, ο Πάου Γκασόλ μίλησε στο «ESPN» και στάθηκε στις απολαυστικές στιγμές που είχαν στο παρκέ, με μία απο αυτές να είναι η... μέθοδος που είχαν ανακαλύψει οι δυο τους ώστε να μην τους καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι. Να μιλούν και να συνεννοούνται στα ισπανικά!

Γκασόλ: «Συγκινήθηκα βλέποντας ξανά τον Κόμπι και τους τελικούς του 2010»

Ο Πάου Γκασόλ είπε λοιπόν για τον Κόμπι: «Από το πρώτο παιχνίδι μας, άρχισε να μιλά στα ισπανικά. Μιλούσαμε έτσι στο παρκέ, στις συζητήσεις μας. Δεν το περίμενα. Ήξερα ότι γνωρίζει ιταλικά, επειδή πέρασε εκεί κάποια χρόνια της ζωής του. Ο γάμος του με την Βανέσα, που μιλά πολύ καλά ισπανικά, τον βοήθησε και τού επέτρεψε να το χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι μας. Το έκανε, για να μην μας καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι. Μας ρωτούσαν τι λέμε και τι συζητάμε. Ήταν αστείο! Από εκει "χτίστηκε" η σχέση μας».