Γκασόλ: «Συγκινήθηκα βλέποντας ξανά τον Κόμπι και τους τελικούς του 2010»

Ο Πάου Γκασόλ αποκάλυψε πως πρόσφατα είδε ξανά βίντεο με τους τελικούς του NBA του 2010, με τον άλλοτε σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς να αναφέρεται παράλληλα με συγκινητικά λόγια για τον Κόμπι Μπράιαντ. 

Γκασόλ: «Συγκινήθηκα βλέποντας ξανά τον Κόμπι και τους τελικούς του 2010»

Η σειρά των τελικών του NBA του 2010 ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μπόστον Σέλτικς ήταν συγκλονιστική, με τους «λιμνάνθρωπους» να κατακτούν τελικά τον τίτλο έπειτα από 7 παιχνίδια.

Μάλιστα, ο αείμνηστος σούπερ σταρ των Λέικερς Κόμπι Μπράιαντ μετά το τέλος των τελικών είχε αποθεώσει τον Πάου Γκασόλ ο οποίος αποκάλυψε πως πρόσφατα είδε βίντεο από την τότε εποχή και τους τελικούς με τους Σέλτικς.

Ο Ισπανός σέντερ που πρόσφατα αποκάλυψε πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα παίζοντας στην ομάδα όπου έγραψε ιστορία - τους Λος Άντζελες Λέικερς- δεν έκρυψε πως συγκινήθηκε, όταν είδε ξανά βίντεο από την κατάκτηση του τίτλου του 2010 στο ΝΒΑ και τον Κόμπε Μπράιαντ να τον αποθεώνει.

Γκασόλ: «Θα ήταν υπέροχο να κλείσω την καριέρα μου στους Λέικερς»

Συγκεκριμένα, ο Πάου Γκασόλ μιλώντας στους «L.A. Times», παραδέχθηκε πως ήταν δύσκολες αυτές οι στιγμές για τον ίδιο: «Ήταν συγκινητικό και τότε το να ακούω τον Κόμπι να αναγνωρίζει την βοήθειά μου. Τώρα που έχει φύγει, συγκινήθηκα ακόμη περισσότερο βλέποντάς το ξανά. Σήμαινε πολλά για εμένα.

Ένα από τα πράγματα που έρχονται με το χρόνο, είναι το να μαθαίνεις να εκτιμάς κάποιες στιγμές περισσότερο, να σκέφτεσαι τι έχεις βιώσει και τι έχεις πετύχει, με ποιους ανθρώπους έχει συνυπάρξει και με ποιους έχεις μοιραστεί ξεχωριστές αναμνήσεις».