Γιούτα Τζαζ: Χειρουργείο και τέλος η σεζόν για τον Μπογκντάνοβιτς

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς θα προχωρήσει σε χειρουργείο στον δεξιό καρπό και εφόσον επιστρέψει η αγωνιστική δράση στο NBA, τότε ο Κροάτης των Γιούτα Τζαζ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Γιούτα Τζαζ: Χειρουργείο και τέλος η σεζόν για τον Μπογκντάνοβιτς

Σημαντικό πλήγμα για τους Γιούτα Τζαζ εφόσον συνεχιστεί η φετινή σεζόν στο NBA. Κι αυτό γιατί ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς που αποτελεί έναν εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης σουτέρ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό καρπό, κάτι που σημαίνει πως αν αρχίσει εκ νέου η σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, οι Γιούτα Τζαζ θα στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες του, καθώς θα χάσει όλο το υπόλοιπο.

Έτσι λοιπόν, μπήκε πρόωρο φινάλε στη σεζόν 2019/20 για τον παίκτη, που αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Να σημειωθεί, ότι ο Μπογκντάνοβιτς φέτος είχε 20.2 πόντους από 48% στο δίποντο, 41% στο τρίποντο και 90% στις βολές, μαζί με 4.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 33.1 λεπτά συμμετοχής σε 63 αγώνες.