The Last Dance: Ο Τζόρνταν είπε πως όλοι θα υπέγραφαν για το 7ο πρωτάθλημα

Ο Μάικλ Τζόρνταν ξεκαθάρισε πως θα μπορούσε αυτή η μυθική ομάδα των Σικάγο Μπουλς να είχε κρατηθεί για το 7ο πρωτάθλημα, αλλά ο Τζέρι Κράουζ είχε άλλα σχέδια.

The Last Dance: Ο Τζόρνταν είπε πως όλοι θα υπέγραφαν για το 7ο πρωτάθλημα

Ολοκληρώθηκε το ντοκιμαντέρ του ESPN «The Last Dance» για τον Μάικλ Τζόρνταν, με το «the shot» απέναντι στη Γιούτα και το 6ο πρωτάθλημα, αλλά και την… διάλυση αυτής της μυθικής ομάδας. Ο GM των Μπουλς Τζέρι Κράουζ είχε ξεκαθαρίσει πως θα ήταν η τελευταία σεζόν του Φιλ Τζάκσον, ο Τζόρνταν δεν έμενε χωρίς τον Φιλ και όλα πήραν το δρόμο τους.

Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά; Φυσικά… Το είπε ο ίδιος ο Τζόρνταν στο κλείσιμο του ντοκιμαντέρ, όλοι θα έμεναν για το 7ο πρωτάθλημα…

«Στο ξεκίνημα της σεζόν 1997-98 ο Τζέρι Κράουζ είχε πει ότι ακόμα και να τελειώσουμε τη σεζόν 82-0 ο Φιλ Τζάκσον δεν θα είναι προπονητής στην ομάδα. Και από τη στιγμή που ο Τζάκσον είπε ότι είναι ο τελευταίος χορός, θα ήταν ο τελευταίος χορός. Ξέραμε ότι δεν θα κρατούσαν ίδια την ομάδα. Γιατί να το κάνουν αυτό πριν ξεκινήσει η σεζόν;

Αν ρωτούσαν όλους τους παίκτες που πήραμε το πρωτάθλημα του '98 ότι 'σας δίνουμε συμβόλαιο για ένα ακόμη πρωτάθλημα', πιστεύετε ότι δεν θα το υπέγραφαν; Φυσικά και θα υπέγραφαν για έναν ακόμη χρόνο. Αν θα το υπέγραφα εγώ; Ναι θα το υπέγραφα. Αν θα το υπέγραφε ο Φιλ; Ναι, θα το υπέγραφε. Τον Πίπεν θα έπρεπε να τον πείσεις λίγο περισσότερο. Όμως ο Φιλ Τζάκσον θα ήταν εκεί. Ο Ρόντμαν θα ήταν εκεί. Εγώ θα ήμουν εκεί για το 7ο πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι ο Πίπεν θα ήθελε να απουσιάζει...»