Πιρς για Γκαρνέτ: «Μόνο αυτός και ο Τζόρνταν τέτοιο επίπεδο ανταγωνιστικότητας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κέβιν Γκαρνέτ ο Πολ Πιρς με τον άλλοτε αρχηγό των Μπόστον Σέλτικς να... παρομοιάζει τον παλαίμαχο ψηλό με τον Μάικλ Τζόρνταν όσον αφορά τον τομέα της ανταγωνιστικότητας. 

Πιρς για Γκαρνέτ: «Μόνο αυτός και ο Τζόρνταν τέτοιο επίπεδο ανταγωνιστικότητας»

Ο Πολ Πιρς έβγαλε το... καπέλο στον άλλοτε συμπαίκτη του Κέβιν Γκαρνέτ.

Ο θρύλος των Μπόστον Σέλτικς αποθέωσε τον Αμερικανό σέντερ με τον οποίο πέτυχαν σπουδαία πράγματα στα παρκέ του NBA. Συγκεκριμένα, ο Πιρς εκθείασε τον Κέβιν Γκάρνετ για την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στους Σέλτικς (έπαιξαν παρέα στη Βοστώνη από το 2007 μέχρι και το 2013 και η κορυφαία τους στιγμή ήταν το πρωτάθλημα του 2008).

Ο ίδιος μιλώντας στο «ESPN» μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει μία σύγκριση που αναμένεται να συζητηθεί πολύ από αρκετούς. Συγκεκριμένα, ο παλιός αρχηγός των Κελτών, τόνισε πως μόνο ο «KG» και ο Μάικλ Τζόρνταν έχουν τέτοιο επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Truth» για τον Κέβιν Γκαρνέτ: «Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο ανταγωνιστικός παίκτης από τον Γκαρνέτ. Είναι στο επίπεδο του Τζόρνταν. Ήταν ο πιο ανταγωνιστικός παίκτης που έχω γνωρίσει. Τα όσα είδα από τον Τζόρνταν στο Last Dance και ο τρόπος που φερόταν και πίεζε τους συμπαίκτες του μοιάζουν με όσα έκανε ο Γκαρνέτ. Τον εκτιμώ γιατί με πίεσε να κάνω το βήμα παραπάνω να ανεβάσω επίπεδο την καριέρα μου. Μακάρι να τον συναντούσα πιο νωρίς».