NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και άλλοι 8 σούπερ σταρ λένε «ναι» στην επανέναρξη

Ο Κρις Πολ οργάνωσε ομαδική κλήση με οκτώ ακόμα σταρς του NBA, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Αντετοκουνμπο και συμφωνήθηκε από κοινού ότι επιθυμούν την επανέναρξη της σεζόν.

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και άλλοι 8 σούπερ σταρ λένε «ναι» στην επανέναρξη

Όντας πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, ο Κρις Πολ αποφάσισε να αναλάβει και να διεκπεραιώσει μια σημαντική πρωτοβουλία. Ο σταρ των Θάντερ οργάνωσε κλήση παρέα με ακόμα οκτώ σούπερ σταρ του NBA για να συζητηθεί το ενδεχόμενο της επανέναρξης αλλά και και να αποφασιστεί μία κοινή γραμμή και να τεθούν προϋποθέσεις για την επιστροφή στο παρκέ.

Οι συμμετέχοντες της κλήσης ήταν φυσικά ο Πολ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Άντονι Ντέιβις, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Καουάι Λέοναρντ, ο Στεφ Κάρι, ο Ντάμιαν Λίλαρντ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και, σύμφωνα με το "Yahoo!Sports", άπαντες συμφώνησαν ότι εφόσον εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων, θέλουν να συνεχιστεί η χρονιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει πάντα το ίδιο ρεπορτάζ, η απόφασή των 9 σταρ του πρωταθλήματος θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά στην προσπάθεια που γίνεται να υπάρξει μία κοινή γραμμή μεταξύ παικτών και ομάδων, ώστε να οδηγηθεί το NBA και πάλι στα παρκέ.