Άντονι: «Έπιασα πάτο για ένα χρόνο, όταν δεν έβρισκα ομάδα»

Ο Καρμέλο Άντονι περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον ένα χρόνο που παρέμεινε χωρίς ομάδα στο NBA.

Άντονι: «Έπιασα πάτο για ένα χρόνο, όταν δεν έβρισκα ομάδα»

Στις αρχές της σεζόν 2018-2019 οι Ρόκετς έθεσαν τον Καρμέλο Άντονι εκτός ομάδας και λίγους μήνες μετά τον άφησαν ελεύθερο. Ο έμπειρος άσος περίγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ψυχολογικά και συναισθηματικά κατά την μονοετή αποχή του από το NBA, μέχρι την συμφωνία του με τους Μπλέιζερς τον περασμένο Νοέμβριο:

«Συναισθηματικά, έπιασα πάτο και έπρεπε να χτίσω την αυτοπεποίθησή μου από την αρχή. Βασικά έπρεπε να γίνω ξανά ο εαυτός μου, προκειμένου να μπορώ να συζητάω πλέον για αυτό το θέμα», τόνισε ο έμπειρος άσος επί του θέματος, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Αν γράψω ποτέ βιβλίο, θα κάνω ξεχωριστή αναφορά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου. Αν το σκεφτεί κανείς, ήμουν All Star στους Νικς έχοντας 22-23 πόντους μέσο όρο στην Ανατολή, όπου έπρεπε να διαχειριστώ ό,τι γινόταν εντός και εκτός παρκέ.

Κατόπιν με παραχώρησαν με ανταλλαγή στους Θάντερ μία ημέρα πριν τη Media Day. Πήγα στην Οκλαχόμα Σίτι, όπου μου άρεσε, δεν πήγε καλά για οποιοδήποτε λόγο και μετά πήγα στο Χιούστον και έπαιξα μόλις 9 παιχνίδια. Για πρώτη φορά στην ζωή μου ερχόμουν από τον πάγκο και έπρεπε να προσαρμοστώ σε αυτό. Και όλα αυτά οδήγησαν στο να μείνω έναν χρόνο εκτός παρκέ».

Ο Άντονι υπογράμμισε ότι ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεράσει την μονοετή αποχή του από τα γήπεδα του NBA: «Δε νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει κανείς τι πέρασα σε συναισθηματικό επίπεδο για να βρεθώ εδώ που είμαι σήμερα. Αμφισβητούσα τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν να τα παρατήσω».